Швидко та легко! Дуже смачний рецепт огірків по-корейськи - ідеально до шашлику

По цьому рецепту огірки готуються дуже просто, а виходять з цікавим і незвичайним смаком. Вони відмінно доповнять будь-яке повсякденне меню, зазначають Патріоти України.

Чудово поєднуються з будь-якими продуктами, а ще їх можна подавати з шашликом. Ця смачна і ніжна закуска підкорить вас своїм смаком і ви полюбите її з першого шматочка, інформує Ukr.Media.

Необхідні продукти:

  • 500 грамів огірків
  • 1 морква
  • зелена цибуля
  • 5 зубчиків часнику
  • 50 мл рослинної олії
  • 1 столова ложка паприки
  • 1 столова ложка оцту 9%
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  1. У огірків відрізаємо хвостики. Розрізаємо огірок навпіл, а потім кожну половинку уздовж. А потім нарізаємо його соломкою і перекладаємо в миску.
  2. Зелену цибулю нарізаємо тонкими смужками і додаємо до цибулі.
  3. Очищену моркву натираємо на тертці для корейської моркви. Додаємо до інших овочів.
  4. Очищений часник нарізаємо дрібними шматочками. Перекладаємо в салатник.
  5. Нагріваємо олію і додаємо в неї паприку, добре перемішуємо й одразу ж вливаємо в салат. Швидко і ретельно все перемішуємо, потім вливаємо оцет і соєвий соус. При необхідності додаємо сіль і перець за смаком.
  6. Салат накриваємо плівкою і залишаємо в такому вигляді мінімум на 2 години. А потім подаємо до столу.

Смачного!

Є секрет! Як прати чорні речі, щоб вони не втрачали свій колір

субота, 12 квітень 2025, 23:10

Речі чорного кольору виглядають ефектно, але при умові його ідеального вигляду. Якщо речі чи одяг виглядають запраними та з сіруватим відтінком, казати про ефектність немає жодного сенсу. Буквально декілька циклів прання можуть позбавити колір насичено...

А ви це знали? ТОП-5 овочів, які повторно нагрівати не можна

субота, 12 квітень 2025, 17:15

Більшість людей намагаються готувати їжу із запасом на кілька днів. У плані економії часу такий підхід можна назвати раціональним. Однак кожен повинен розуміти, що є овочі, які не варто нагрівати. Потрібно пам’ятати цю особливість, готуючи впрок, перед...