"Швидко та мега-смачно!": Відомий кулінар поділився рецептом свинячих реберець у соусі барбекю

Відомий кулінар Григорій Герман радить, як зробити барбекю на природі незабутнім, приготувавши реберця за фірмовим рецептом його мами, передають Патріоти України.

Вам знадобляться:

Соус:

  • Ріпчаста цибуля — 1 шт
  • Часник — 2 зубчики
  • Оцет яблучний — 100 мл
  • Сік яблучний — 100 мл
  • Цукор — 2 ст.л.
  • Очищені консервовані томати — 50 гр
  • Томатна паста або четчуп — 2 ст. л
  • Соус ворчерстерський або вустерський — 50 мл
  • Чилі мелений — 1 ч. л
  • Кумин — 1 ч. л
  • Соус соєвий — 70 мл
  • Гірчиця зернами — 2 ст. л
  • Сіль за смаком

Викладаємо в каструлю цибулю, нарізану часточками, і ретельно подрібнений часник. Заливаємо все соєвим соусом. Додаємо очищені консервовані томати, томатну пасту, яблучний оцет і сік, гірчицю, перець чилі, цукор, трохи рослинного масла, чорний перець, кумін або зіру, сіль. На закінчення — вустерский або ворчерстерській соус.

А щоб швидко і мега-смачно приготувати свинячі реберця, їх просто треба заздалегідь… відварити і запікати вже проварені. На грилі вони ароматизуються димком, а не пересихають, готуються 5 хвилин і стають неперевершеними!


Все просто! Як посмажити мойву, щоб не було неприємного запаху

неділя, 24 серпень 2025, 8:12

Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...

Бережіться! Вчені шокували заявою, як сіль впливає на мозок

неділя, 24 серпень 2025, 8:08

Вчені з’ясували, що надмірне споживання солі може підвищити артеріальний тиск та спричинити запалення мозку. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України. Для дослідження, як сіль впливає на організм людей та тварин, вчені обрали щурів, оскільки ...