"Швидко та мега-смачно!": Відомий кулінар поділився рецептом свинячих реберець у соусі барбекю

Відомий кулінар Григорій Герман радить, як зробити барбекю на природі незабутнім, приготувавши реберця за фірмовим рецептом його мами, передають Патріоти України.

Вам знадобляться:

Соус:

  • Ріпчаста цибуля — 1 шт
  • Часник — 2 зубчики
  • Оцет яблучний — 100 мл
  • Сік яблучний — 100 мл
  • Цукор — 2 ст.л.
  • Очищені консервовані томати — 50 гр
  • Томатна паста або четчуп — 2 ст. л
  • Соус ворчерстерський або вустерський — 50 мл
  • Чилі мелений — 1 ч. л
  • Кумин — 1 ч. л
  • Соус соєвий — 70 мл
  • Гірчиця зернами — 2 ст. л
  • Сіль за смаком

Викладаємо в каструлю цибулю, нарізану часточками, і ретельно подрібнений часник. Заливаємо все соєвим соусом. Додаємо очищені консервовані томати, томатну пасту, яблучний оцет і сік, гірчицю, перець чилі, цукор, трохи рослинного масла, чорний перець, кумін або зіру, сіль. На закінчення — вустерский або ворчерстерській соус.

А щоб швидко і мега-смачно приготувати свинячі реберця, їх просто треба заздалегідь… відварити і запікати вже проварені. На грилі вони ароматизуються димком, а не пересихають, готуються 5 хвилин і стають неперевершеними!


Це може здивувати! ТОП-6 несподіваних причин, чому кава не будить

субота, 27 квітень 2024, 6:47

Вживання кави, особливо зранку, широко розповсюджене - адже кава містить кофеїн та інші сполуки, які підвищують бадьорість і покращують настрій. Але попри те, що кава є стимулятором, іноді її вживання не дає бажаного результату - радше навпаки, підвищу...

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...