Швидко та смачно, як у дорогому ресторані: Рецепт курки по-азійськи із сезонними овочами

Набридли звичні курячі котлети чи відбивні? Тоді ось вам рецепт від української блогерки Яни Станішевської. Усього чверть години – і на вашому столі буде вишукана азійська страва. Любителі гостренького, ця страва з курятини та овочів в азійському стилі – саме для вас, радять Патріоти України.

Рецепт курки по-азійськи

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:

Приготування:

  • Наріжте всі овочі соломкою.
  • Куряче філе наріжте тонкими смужками.
  • Розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на ній курятину.
  • Додайте нарізані овочі й перемішайте.
  • Через 2 хвилини відправте на сковорідку кабачок та пекінську капусту. Обсмажуйте всі інгредієнти ще 2 – 3 хвилини.
  • Зменште вогонь і влийте до страви бульйон та чилі соус. Тушкуйте страву ще 5 хвилин на повільному вогні.
  • Готову страву посипте насінням кунжуту й подавайте до столу. Смачного!

Як обманюють покупців: ТОП-5 домашніх лайхфахів, що викриють ненатуральне молоко

четвер, 4 грудень 2025, 10:42

На тлі змін на світових ринках в Україні знижуються ціни на молоко та молочні продукти. Але разом із цим у покупців зростає тривога: чи справді продукт, що продається під виглядом натурального, є таким насправді? Перевірити молоко можна навіть удома — ...

Ви могли це знати! Чому не можна викладати щойно зварені яйця у холодну воду

четвер, 4 грудень 2025, 7:45

Після варіння яєць багато хто звик одразу ставити каструлю під холодну воду, вважаючи це найшвидшим способом охолодження. Метод здається простим, але саме він часто псує смак і структуру продукту. Щоб варені яйця залишалися ніжними, еластичними та рівн...