Швидко та смачно, як у дорогому ресторані: Рецепт курки по-азійськи із сезонними овочами

Набридли звичні курячі котлети чи відбивні? Тоді ось вам рецепт від української блогерки Яни Станішевської. Усього чверть години – і на вашому столі буде вишукана азійська страва. Любителі гостренького, ця страва з курятини та овочів в азійському стилі – саме для вас, радять Патріоти України.

Рецепт курки по-азійськи

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:

Приготування:

  • Наріжте всі овочі соломкою.
  • Куряче філе наріжте тонкими смужками.
  • Розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на ній курятину.
  • Додайте нарізані овочі й перемішайте.
  • Через 2 хвилини відправте на сковорідку кабачок та пекінську капусту. Обсмажуйте всі інгредієнти ще 2 – 3 хвилини.
  • Зменште вогонь і влийте до страви бульйон та чилі соус. Тушкуйте страву ще 5 хвилин на повільному вогні.
  • Готову страву посипте насінням кунжуту й подавайте до столу. Смачного!

Смакота! Фруктовий пиріг, який ви приготуєте за 30 хвилин

субота, 26 квітень 2025, 17:10

Коли дуже швидко потрібен фруктовий пиріг, цей рецепт допоможе врятувати ваш час та почастувати гостей. Вам потрібно лише мати в морозилці готове листкове тісто, передають Патріоти України. Тісто розкачайте в пласт завширшки 30 см та завтовшки 5 мм. Ви...

Буде ідеальним! Як приготувати тісто для піци та пиріжків

субота, 26 квітень 2025, 12:09

Це тісто можна назвати універсальним. Воно підійде для приготування піци, пиріжків, пирогів з бринзою, грибами, капустою, рибою. Роблять його на основі вершкового масла та сметани, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти...