Швидко та смачно, як у дорогому ресторані: Рецепт паельї з креветками та курятиною

Головними компонентами паельї є рис, шафран, а додатками до неї: морепродукти, м'ясо та овочі. Щоб приготувати цю вишукану страву вам потрібно мінімум часу, зазначають Патріоти України.

Рецепт паельї з креветками і куркою

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Наріжте стегна на маленькі шматочки та обсмажте в глибокій сковорідці з оливковою олією.
  2. Дрібно наріжте цибулю та обсмажте з курятиною.
  3. Додайте до цибулі дрібно нарізаний часник та висипте рис.
  4. Дрібно наріжте помідори та солодкий перець. Додайте до рису та перемішайте.
  5. У окремій каструлі прогрійте бульйон з шафраном. Залийте ним рис.
  6. Додайте до страви спецій та тушкуйте 5 – 10 хвилин.
  7. Влийте вина, перемішайте та продовжуйте тушкувати на малому вогні.
  8. Додайте до рису горошок, перемішайте та викладіть креветки.
  9. Полийте все лимонним соком, посипте дрібно нарізаною зеленню та накрийте кришкою. Тушкуйте страву під кришкою на маленькому вогні.
  10. Подавайте страву до столу гарячою. Смачного!

Не робіть так! Помилка, через яку печінкові котлети розпадаються

п’ятниця, 19 липень 2024, 11:07

Зазвичай при приготуванні котлет використовують змішаний фарш - свинину і яловичину, передають Патріоти України. Однак іноді господині мають бажання виявити оригінальність та урізноманітнити своє меню. Цікавою стравою можна назвати печінкові котлети. В...

Це справді працює! Одна хитрість, яка зробить борщ смачнішим

п’ятниця, 19 липень 2024, 10:14

Український борщ - це, перш за все, страва, яка є національною в українській кухні, передають Патріоти України. Є багато варіантів приготування борщу. Кожна господиня вважає саме свій варіант його приготування найправильнішим та найсмачнішим. Навіть в ...