Головними компонентами паельї є рис, шафран, а додатками до неї: морепродукти, м'ясо та овочі. Щоб приготувати цю вишукану страву вам потрібно мінімум часу, зазначають Патріоти України.
Рецепт паельї з креветками і куркою
Час: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте стегна на маленькі шматочки та обсмажте в глибокій сковорідці з оливковою олією.
Дрібно наріжте цибулю та обсмажте з курятиною.
Додайте до цибулі дрібно нарізаний часник та висипте рис.
Дрібно наріжте помідори та солодкий перець. Додайте до рису та перемішайте.
У окремій каструлі прогрійте бульйон з шафраном. Залийте ним рис.
Додайте до страви спецій та тушкуйте 5 – 10 хвилин.
Влийте вина, перемішайте та продовжуйте тушкувати на малому вогні.
Додайте до рису горошок, перемішайте та викладіть креветки.
Полийте все лимонним соком, посипте дрібно нарізаною зеленню та накрийте кришкою. Тушкуйте страву під кришкою на маленькому вогні.
Заварюючи пакетик чаю, багато хто намотує нитку на ложку, щоб віджати його. Роблять це часто чисто автоматично, навіть не замислюючись - хтось не хоче, щоб добро пропадало, хтось - щоб підтікав пакет зі сміттям. Але так робити не варто, пише ukr.media,...
Кухонна витяжка - незамінна річ у кожному домі, але з часом вона накопичує жир і пил. На щастя, очистити її можна без зайвого зусилля - достатньо кількох крапель простого засобу, передають Патріоти України. Фахівці радять регулярно протирати витяжку во...