Головними компонентами паельї є рис, шафран, а додатками до неї: морепродукти, м'ясо та овочі. Щоб приготувати цю вишукану страву вам потрібно мінімум часу, зазначають Патріоти України.
Рецепт паельї з креветками і куркою
Час: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте стегна на маленькі шматочки та обсмажте в глибокій сковорідці з оливковою олією.
Дрібно наріжте цибулю та обсмажте з курятиною.
Додайте до цибулі дрібно нарізаний часник та висипте рис.
Дрібно наріжте помідори та солодкий перець. Додайте до рису та перемішайте.
У окремій каструлі прогрійте бульйон з шафраном. Залийте ним рис.
Додайте до страви спецій та тушкуйте 5 – 10 хвилин.
Влийте вина, перемішайте та продовжуйте тушкувати на малому вогні.
Додайте до рису горошок, перемішайте та викладіть креветки.
Полийте все лимонним соком, посипте дрібно нарізаною зеленню та накрийте кришкою. Тушкуйте страву під кришкою на маленькому вогні.
Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...
Чорна кава та еспресо - популярні способи приготувати напій із кавових зерен, проте за рівнем кофеїну та антиоксидантів вони помітно відрізняються, передають Патріоти України. Якщо порівнювати однакові за об'ємом порції, еспресо зазвичай виявляється бі...