Швидко та смачно: Лінивий капустяний пиріг на сковороді

Якщо ви не знаєте, що можна приготувати з капусти, окрім борщу, то спробуйте зробити лінивий капустяний пиріг. Готується на сковороді дуже швидко, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 150-200 г капусти
  • сіль
  • 1 яйце
  • 20 г борошна
  • 30 г сиру
  • олія

Нашинкуйте тоненько капусту, додайте солі, помніть її руками. Вбийте 1 яйце додайте борошно й гарно все перемішайте. Після цього натріть сир, додайте його до капусти й знову все перемішайте.

Розігрійте сковорідку з оливковою олією, викладіть на неї масу та добре утрамбуйте. Присипте кунжутом й обсмажуйте з обох сторін під кришкою. Страва буде готова, коли утвориться рум’яна скоринка. Викладіть ваш пиріг на тарілку, наріжте на шматочки й смакуйте зі сметаною.

Джерело: ПростоВей

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Швидко та смачно: Лінивий капустяний пиріг на сковороді

неділя, 8 вересень 2024, 6:12

Якщо ви не знаєте, що можна приготувати з капусти, окрім борщу, то спробуйте зробити лінивий капустяний пиріг. Готується на сковороді дуже швидко, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Нашинкуйте тоненько капусту, додайте солі, помніть її рукам...