Щоб поласувати солоденьким не обов'язково годинами стояти біля плити і замішувати тісто. Ми підготували для вас рецепт бананового хліба, або його ще називають кексом, який сподобається кожному. Банановий хліб чи банановий кекс – це смачна та швидка солодка випічка, рецептом якої поділилася українська кондитерка Катерина Пєскова, передають Патріоти України.
Обов'язково приготуйте цей банановий десерт вдома та подавайте його до сніданку або просто як солоденьке після обіду.
Рецепт бананового хліба
Час: 50 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
Приготування:
В сотейнику розтопіть 35 грамів цукру та доведіть до консистенції карамелі.
Наріжте 135 грамів бананів та додайте до карамелі.
Швидко перемішайте банани з карамеллю, вони повинні трішки "розтанути".
Влийте ром до бананів та випарте алкоголь. Охолодіть масу.
М'яке вершкове масло змішайте зі 120 грамами цукру до білої пухнастої маси.
Додайте охолоджені банани.
Додайте до маси яйця кімнатної температури та збийте всі інгредієнти.
Додайте просіяне борошно та розпушувач, обережно перемішайте тісто силіконовою лопаткою.
Додайте нарізаний банан та перемішайте.
Вкрийте форму для випікання хліба пергаментом, бортики змастіть вершковим маслом.
Вилийте тісто в форму та розрівняйте.
Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте банановий хліб протягом 40 хвилин.
Гречка часто з’являється на українських кухнях, адже це смачна, поживна й проста в приготуванні крупа. Проте іноді замість розсипчастої ароматної каші ми отримуємо прісну масу без смаку. Причина в елементарних помилках під час приготування, яких легко ...
До перших страв ідеально смакують такі коржі, швидко готуються, доки суп чи борщ гріється. Якщо нема часу пекти хліб, то зробіть йому заміну. Рідні чи й гості оцінять, передають Патріоти України. Для приготування беремо:. Кефір кімнатної температури по...