
Існує сила способів приготування улюбленої закуски українців — малосольних огірків. Так, блогер Антоніна Лесик в програмі «Твій день» на телеканалі «1+1» запропонувала експрес-спосіб приготування огірків на мінеральній воді, зазначають Патріоти України.
Вам знадобляться:Приготування
- 1 кг огірків
- 1 л несолоної мінеральної води
- 2 ст л солі
- 3 зубчик часнику
- листя хрону, смородини, «парасольки» кропу
Огірки залити холодною водою і залишити на одну годину. Викласти в підготовлену ємність листя хрону, листя вишні, смородини, нарізаний часник, зверху — замочені огірки і залити розсолом на мінеральній воді (для його приготування треба додати у воду столову ложку солі і перемішати).
Ємність накрити тарілкою, зверху поставити гніт і відправити в холодильник на ніч.
Взимку через нестачу сонячного світла та обмежений доступ до свіжих продуктів організм частіше відчуває дефіцит важливих вітамінів. Експертка з харчування Таня Фрайріх радить звернути особливу увагу на п’ять ключових поживних речовин, передають Патріот...
Прозорий, ароматний бульйон часто здається простою стравою, але на практиці виходить не в усіх. Навіть з якісних продуктів він може стати каламутним, блідим і без виразного смаку. Причина зазвичай не в курці чи каструлі, а в дрібних помилках під час ва...