Пропонуємо приготувати ніжний, м’який пиріг на кефірі з насиченим кавовим смаком і ароматом. Продукти для рецепту потрібні найпростіші, впевнені вони є у вас у холодильнику, а сам процес приготування дуже легкий, передають Патріоти України.
1. У кефір додамо розчинну каву, перемішаємо і поки що відставимо убік.
2. До яєць додамо цукор, ванілін, сіль і збиваємо міксером доки маса не побіліє.
3. Додаємо м’яке вершкове масло. Перемішуємо міксером.
4. Кава до цього часу повністю розчинилася в кефірі, ще раз перемішуємо її. І відправляємо у яєчну суміш. Перемішуємо міксером.
5. Борошно з розпушувачем просіюємо. Додаємо в тісто і перемішуємо.
6. Форму застилаємо пергаментом або змащуємо олією і присипаємо борошном. Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 180 ° С духовці близько 20-25 хвилин. Точний час випікання залежить від особливостей вашої духовки.
7. Даємо йому трохи охолонути.
8. За бажанням можна присипати цукровою пудрою.
Випікати в заздалегідь розігрітій до 180°С духовці близько 20-25 хвилин. Точний час випікання залежить від особливостей вашої духовки.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...