Пропонуємо приготувати ніжний, м’який пиріг на кефірі з насиченим кавовим смаком і ароматом. Продукти для рецепту потрібні найпростіші, впевнені вони є у вас у холодильнику, а сам процес приготування дуже легкий, передають Патріоти України.
1. У кефір додамо розчинну каву, перемішаємо і поки що відставимо убік.
2. До яєць додамо цукор, ванілін, сіль і збиваємо міксером доки маса не побіліє.
3. Додаємо м’яке вершкове масло. Перемішуємо міксером.
4. Кава до цього часу повністю розчинилася в кефірі, ще раз перемішуємо її. І відправляємо у яєчну суміш. Перемішуємо міксером.
5. Борошно з розпушувачем просіюємо. Додаємо в тісто і перемішуємо.
6. Форму застилаємо пергаментом або змащуємо олією і присипаємо борошном. Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 180 ° С духовці близько 20-25 хвилин. Точний час випікання залежить від особливостей вашої духовки.
7. Даємо йому трохи охолонути.
8. За бажанням можна присипати цукровою пудрою.
Випікати в заздалегідь розігрітій до 180°С духовці близько 20-25 хвилин. Точний час випікання залежить від особливостей вашої духовки.
Макарони – гарний гарнір, який допоможе в потрібний момент. При приготуванні цієї страви потрібно точно дотримуватись рецепту. Запобігти злипанню макаронів можна, якщо слідувати порадам досвідчених кухарів, передають Патріоти України. Деякі господарки ...
Для тих, хто полюбляє каву, вона є чимось більшим, аніж просто напій. Це не лише можливість збадьоритися, а й справжній ритуал, спосіб життя і навіть "засіб втечі" від нудного співрозмовника, передають Патріоти України. При цьому деякі психологи вважаю...