Пропонуємо приготувати ніжний, м’який пиріг на кефірі з насиченим кавовим смаком і ароматом. Продукти для рецепту потрібні найпростіші, впевнені вони є у вас у холодильнику, а сам процес приготування дуже легкий, передають Патріоти України.
1. У кефір додамо розчинну каву, перемішаємо і поки що відставимо убік.
2. До яєць додамо цукор, ванілін, сіль і збиваємо міксером доки маса не побіліє.
3. Додаємо м’яке вершкове масло. Перемішуємо міксером.
4. Кава до цього часу повністю розчинилася в кефірі, ще раз перемішуємо її. І відправляємо у яєчну суміш. Перемішуємо міксером.
5. Борошно з розпушувачем просіюємо. Додаємо в тісто і перемішуємо.
6. Форму застилаємо пергаментом або змащуємо олією і присипаємо борошном. Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 180 ° С духовці близько 20-25 хвилин. Точний час випікання залежить від особливостей вашої духовки.
7. Даємо йому трохи охолонути.
8. За бажанням можна присипати цукровою пудрою.
Випікати в заздалегідь розігрітій до 180°С духовці близько 20-25 хвилин. Точний час випікання залежить від особливостей вашої духовки.
У літній сезон зелень на кухні — обов’язковий гість. Але кріп, петрушка чи базилік часто в’януть уже за пару днів у холодильнику. Кулінари та господині поділилися перевіреним способом, як зберігати зелень свіжою до 10 днів — і для цього потрібна лише з...
Одна з найпоширеніших та улюблених багатьма страв – котлети. А грибні котлети – це не лише смачна, а й оригінальна страва, передають Патріоти України. Для їх приготування знадобиться:. Для початку потрібно вимити гриби, порізати їх та відварити. Потім ...