Шеф-кухар та експерт реаліті На ножах на Новому каналі Алекс Якутов розповів, як приготувати паштет із курячої печінки та сердець, передають Патріоти України.
Домашній паштет — одна з найкращих поживних закусок. Найчастіше його консистенція однорідна за рахунок перетертого м’яса та субпродуктів. Але для різноманітності паштет можна готувати і рубаним. За смаком він не уступає традиційному.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Курячу печінку та серця добре промиваємо й обсушуємо паперовими рушниками.
2. Ставимо сковороду на вогонь і нагріваємо її. Обсмажуємо на вершковому маслі печінку так, щоб шматочки не торкалися один одного. Інакше печінка не обсмажуватиметься, а приварюватиметься.
3. Окремо обсмажуємо на вершковому маслі серця до готовності.
4. Дрібно нарізаємо петрушку та кріп.
5. Печінку та серця дрібно рубаємо ножем. Додаємо петрушку та кріп. Добре перемішуємо. Солимо, перчимо на смак.
6. Додаємо для аромату трюфельну олію та мед. Подавайте паштет теплим із хлібом. Смачного!
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...