Швидше просто неможливо: Рецепт рубаного паштету з курячої печінки від відомого кулінара

Шеф-кухар та експерт реаліті На ножах на Новому каналі Алекс Якутов розповів, як приготувати паштет із курячої печінки та сердець, передають Патріоти України.

Домашній паштет — одна з найкращих поживних закусок. Найчастіше його консистенція однорідна за рахунок перетертого м’яса та субпродуктів. Але для різноманітності паштет можна готувати і рубаним. За смаком він не уступає традиційному.

Рецепт курячого паштету

Інгредієнти:

  • Куряча печінка — 150 г
  • Курячі серця — 150 г
  • Кріп — 5 г
  • Петрушка — 5 г
  • Мед — 1 ч.л.
  • Трюфельна олія — 1 ч.л. (можна замінити оливковою із духмяними травами)
  • Вершкове масло — 50 г

Приготування:

1. Курячу печінку та серця добре промиваємо й обсушуємо паперовими рушниками.

2. Ставимо сковороду на вогонь і нагріваємо її. Обсмажуємо на вершковому маслі печінку так, щоб шматочки не торкалися один одного. Інакше печінка не обсмажуватиметься, а приварюватиметься.

3. Окремо обсмажуємо на вершковому маслі серця до готовності.

4. Дрібно нарізаємо петрушку та кріп.

5. Печінку та серця дрібно рубаємо ножем. Додаємо петрушку та кріп. Добре перемішуємо. Солимо, перчимо на смак.

6. Додаємо для аромату трюфельну олію та мед. Подавайте паштет теплим із хлібом. Смачного!

Все просто! Як приготувати напій, який зміцнить імунітет родини

субота, 18 січень 2025, 22:10

Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...