Шеф-кухар та експерт реаліті На ножах на Новому каналі Алекс Якутов розповів, як приготувати паштет із курячої печінки та сердець, передають Патріоти України.
Домашній паштет — одна з найкращих поживних закусок. Найчастіше його консистенція однорідна за рахунок перетертого м’яса та субпродуктів. Але для різноманітності паштет можна готувати і рубаним. За смаком він не уступає традиційному.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Курячу печінку та серця добре промиваємо й обсушуємо паперовими рушниками.
2. Ставимо сковороду на вогонь і нагріваємо її. Обсмажуємо на вершковому маслі печінку так, щоб шматочки не торкалися один одного. Інакше печінка не обсмажуватиметься, а приварюватиметься.
3. Окремо обсмажуємо на вершковому маслі серця до готовності.
4. Дрібно нарізаємо петрушку та кріп.
5. Печінку та серця дрібно рубаємо ножем. Додаємо петрушку та кріп. Добре перемішуємо. Солимо, перчимо на смак.
6. Додаємо для аромату трюфельну олію та мед. Подавайте паштет теплим із хлібом. Смачного!
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...