Оригінальні м’ясні рулети з начинкою з маринованих огірків, сиру. Закуска виходить дуже смачною, ароматною, красиво і апетитною виглядає і точно сподобається всім вашим гостям і сім’ї. Щоб у страви був оригінальний смак, використовуйте свої улюблені спеції, ароматні трави, суміш перців, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Я брала свинину, ви можете взяти будь-яке інше м’ясо.
Ріжемо м’ясо порційними шматками і відбиваємо.
Відбивні солимо, перчимо, посипаємо будь-якими спеціями і ароматними травами.
Добре втираємо спеції і складаємо в ємність, накриваємо і маринуємо м’ясо не менше 1 години, але чим довше, тим краще.
Огірки вибирайте не солоні, а саме мариновані. Розрізаємо їх на 4 шматочки.
На відбивну кладемо часточку огірка і звертаємо рулетом.
Укладаємо рулети в форму, змащену олією і зверху м’ясо також змащуємо соняшниковою олією.
Запікаємо 45 хвилин при 180 градусах, посипаємо тертим сиром і допікаємо, поки сир не розплавиться.
При подачі можна посипати нарізаною зеленню, полити бульйоном або розтопленим вершковим маслом, змішаним з прованськими або іншими ароматними травами.
Всередину рулетів ви можете покласти будь-яку начинку за своїм смаком, наприклад, бекон, гриби, шматочки курячого м’яса з кубиками ананаса.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...