Цей рецепт — справжня знахідка для любителів ніжного, соковитого і ароматного оселедця, радять Патріоти України.
1. Для соусу змішайте цукор, гірчицю і рослинну олію.
2. Відварити картоплю, нарізати її на невеликі шматочки і залити соусом.
3. Покришити солоні огірки, цибулю і додати їх у салат разом з квасолею (консервованою або вареною).
4. Філе оселедця нарізати на шматочки, кріп нашаткувати і додати в салат.
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...