Шикарна закуска: Рецепт салату із оселедцем по-німецьки

Цей рецепт — справжня знахідка для любителів ніжного, соковитого і ароматного оселедця, радять Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 0,5 ч. л. цукру
  • 1 ст. л. французької гірчиці
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 700 г картоплі
  • 3 солоних огірки
  • 50 г червоної цибулі
  • 250 г білої квасолі
  • 500 г оселедця
  • 10 г кропу

Процес приготування:

1. Для соусу змішайте цукор, гірчицю і рослинну олію.

2. Відварити картоплю, нарізати її на невеликі шматочки і залити соусом.

3. Покришити солоні огірки, цибулю і додати їх у салат разом з квасолею (консервованою або вареною).

4. Філе оселедця нарізати на шматочки, кріп нашаткувати і додати в салат.

Прості правила: Як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

субота, 7 червень 2025, 12:12

Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...

Буде як у ресторані: Як посмажити рибу з хрусткою скоринкою з борошном та в клярі на сковороді

субота, 7 червень 2025, 11:12

Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...