Сім'я та гості будуть у захваті: Рецепт соковитої котлети з курячого фаршу і бекону

Телеведучий Григорій Герман поділився ще одним рецептом з курячого м'яса. Куряче філе стане ідеальними італійськими котлетами полпеттоне. Страва підходить як для святкового столу, так і для сімейного обіду. Крім того, рецепт універсальний: набивши руку на класичному полпеттоне, можна експериментувати з начинками, вдосконалюючи страву під свій смак. Рецепт опубліковано в Instagram, передають Патріоти України.

Полпетонне (велика котлета) з курячого фаршу і бекону⠀

Фарш з курячого філе - 500 г;
Сир домашній крупнозернистий - 400 г;
Бекон - 200 г;
Твердий сир - 50 г;
Яйця — 2 жовтки;
Оливкова олія - 2 ст. л;
Біле сухе вино - 50 мл;
Мускатний горіх, сіль, перець.

Приготування

Сир розмолоти блендером, змішати з фаршем, сиром, жовтками, вином, сіллю і спеціями. Форму змастити, викласти бекон, потім м'ясну суміш і накрити беконом. Випікати 30 хвилин при 180°.
Альтернативною начинкою можуть бути в'ялені томати, шпинат, запечені перці, а основою для фаршу може стати м'ясо індички. ⠀

ТОП-10 секретів повітряного картопляного пюре

п’ятниця, 22 листопад 2024, 9:10

Хто відмовиться від гарніру у вигляді ніжного та повітряного картопляного пюре, який стане доповненням до будь-яких страв з м’яса та риби. Але не завжди нам виходить приготувати пюре правильно: змінюється колір, з’являються грудочки і неприємний присма...

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...