Сім'я та гості будуть у захваті: Рецепт соковитої котлети з курячого фаршу і бекону

Телеведучий Григорій Герман поділився ще одним рецептом з курячого м'яса. Куряче філе стане ідеальними італійськими котлетами полпеттоне. Страва підходить як для святкового столу, так і для сімейного обіду. Крім того, рецепт універсальний: набивши руку на класичному полпеттоне, можна експериментувати з начинками, вдосконалюючи страву під свій смак. Рецепт опубліковано в Instagram, передають Патріоти України.

Полпетонне (велика котлета) з курячого фаршу і бекону⠀

Фарш з курячого філе - 500 г;
Сир домашній крупнозернистий - 400 г;
Бекон - 200 г;
Твердий сир - 50 г;
Яйця — 2 жовтки;
Оливкова олія - 2 ст. л;
Біле сухе вино - 50 мл;
Мускатний горіх, сіль, перець.

Приготування

Сир розмолоти блендером, змішати з фаршем, сиром, жовтками, вином, сіллю і спеціями. Форму змастити, викласти бекон, потім м'ясну суміш і накрити беконом. Випікати 30 хвилин при 180°.
Альтернативною начинкою можуть бути в'ялені томати, шпинат, запечені перці, а основою для фаршу може стати м'ясо індички. ⠀

Перевірте себе! Ця оптична ілюзія розкриє приховану правду, які ви в стосунках

середа, 1 травень 2024, 18:44

Щоби отримати якісну оцінку своєї особистості, звісно, краще звернутись до психолога. Але деякі підказки можна отримати і з оптичних ілюзій, передають Патріоти України. Те, яким чином ви побачите картинку, здатне продемонструвати деякі особливості робо...

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...