Кекси виходять пухнастими й тануть у роті! Ви закохаєтесь з першого шматочка, радять Патріоти України.
У глибоку миску налийте молоко, додайте цукор, вбийте яйця, додайте розпушувач, борошно, покладіть м’яке масло і посоліть.
Змішайте міксером, щоб отримати однорідне тісто.
Перемішайте суміш міксером до однорідності. Отриману масу перелийте в кондитерський мішок. Якщо у вас немає кондитерського мішка, підійде простий пакет з відрізаним куточком.
Покладіть паперові формочки в металеву форму.
Заповніть формочки тістом не більш як на третину.
Тепер візьміть кондитерський мішок і викладіть на тісто сирний крем.
Поставте кекси в духовку. Випікати їх потрібно десять хвилин при 180 градусах. Потім температуру потрібно знизити до 110 градусів і випікати ще 25-30 хвилин.
Загальної кількості тіста та крему вистачить на 24 кексики.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...