Складе конкуренцію шашлику: Телеведучий поділився швидким та простим рецептом смачнючої кукурудзи на грилі

Кукурудза

Телеведучий Григорій Герман, який раніше поділився незвичайним рецептом огірків з кетчупом чилі тепер розповів в своєму Instagram, як швидко приготувати кукурудзу, зазначають Патріоти України.

Приготування:
  • Перевіряються листя на качані — якщо занадто сухі, то замочити качани в воді на годину. Якщо листя соковиті — можна відразу на гриль.
  • Контролюється температура гриля — повинен бути середній вогонь. Тобто можна піднести руку до вугілля та пару секунд потримати.
  • Розкривається початок, але не відриваються листя. Тільки обдираються кукурудзяні «волосся». Кочан натирається вершковим маслом, зверху — улюбленими спеціями.
  • Початок загортається назад у листя та поміщається на гриль. Готується по 3 хвилини з кожного боку, і ще 3 хвилини — контрольних. Разом — 15 хвилин.
  • Альтернатива — замість гриля скористатися на 5−7 хвилин духовкою.

А ви це знали? Названо найкращий час для останнього прийому їжі за день

вівторок, 14 травень 2024, 10:56

У багатьох країнах культура ранньої вечері суворо дотримується. Традиційно – це 5 годин вечора. Такі правила виникли не на порожньому місці, вони мають підстави і підтверджені багатьма науковими дослідженнями. У цій статті OBOZ. UA розповість, чому ран...

А ви це знали? Навіщо маринувати відбивні у мінеральній воді - ділимося лайфхаком

вівторок, 14 травень 2024, 10:37

М'ясні відбивні готуються дуже швидко і просто, і це їхня головна перевага перед іншими м'ясними стравами. Дуже важливо – вибрати правильно м'ясо для страви, а також зробити кляр. Кулінарка поділилася в Instagram корисними порадами та лайфхаками, як п...