Телеведучий Григорій Герман, який раніше поділився незвичайним рецептом огірків з кетчупом чилі тепер розповів в своєму Instagram, як швидко приготувати кукурудзу, зазначають Патріоти України.
Приготування:
- Перевіряються листя на качані — якщо занадто сухі, то замочити качани в воді на годину. Якщо листя соковиті — можна відразу на гриль.
- Контролюється температура гриля — повинен бути середній вогонь. Тобто можна піднести руку до вугілля та пару секунд потримати.
- Розкривається початок, але не відриваються листя. Тільки обдираються кукурудзяні «волосся». Кочан натирається вершковим маслом, зверху — улюбленими спеціями.
- Початок загортається назад у листя та поміщається на гриль. Готується по 3 хвилини з кожного боку, і ще 3 хвилини — контрольних. Разом — 15 хвилин.
- Альтернатива — замість гриля скористатися на 5−7 хвилин духовкою.
Цей рецепт виручить, коли немає варіантів для швидкої та смачної вечері. Така страва доволі швидко готується та не потребує багато затратних по часу процесів, передають Патріоти України. Продукти:. Покрокове приготування
Для того щоб приготувати гарний гарнір у вигляді картопляного пюре, потрібно освоїти кілька тонкощів приготування. Страва здається простою і невигадливою, проте гідно впоратися з нею під силу тільки досвідченим господиням і кулінарам, передають Патріот...