Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. До борошна додати сіль, цукор та дріжджі. Перемішати.
2. Поступово налити теплу воду та кефір. Замісити тісто, щоб воно не приліпало до рук і додати олію. Поставити в тепле місце.
3. Після того, як тісто перший раз підніметься, потрібно його ще раз замісити. Після другого підйому викласти у сковороду та залишити ще на 20 хвилин під кришкою.
4. Смажити 1 годину на слабкому вогні, а потім перевернути на інший бік і готувати ще 20 хвилин під кришкою.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...