Скумбрія, запечена з сиром. Виходить, ну дуже смачно!

Страва виходить розкішною, святковою, гарною. Риба буде соковита, ароматна, з пікантними нотками в сирній шубці, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • скумбрія, 1 шт;
  • цибуля, 3 шт;
  • сир, 50 г;
  • майонез, 0.5 ст.л;
  • спеції для риби, сіль за смаком.

Процес приготування риби

Рибу очищаємо від всього зайвого, промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Порада: ви можете взяти не тушки, а вже готове філе так теж виходить смачно. Цибулю ріжемо півкільцями. Сир тремо на тертці і змішуємо з майонезом і спеціями, сіллю.

У форму для запікання викладаємо шаром цибулю і зверху кладемо шматочки філе, можна збризнути соком лимона, посолити і поперчити. Зверху викладаємо сирну масу. Запікаємо при 200 градусах близько 30 – 40 хвилин. Страва дуже смачна і соковита. У сирну шубку можна додати зелень, суміш перців – буде ароматно і пікантно.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...