Скумбрія, запечена з сиром. Виходить, ну дуже смачно!

Страва виходить розкішною, святковою, гарною. Риба буде соковита, ароматна, з пікантними нотками в сирній шубці, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • скумбрія, 1 шт;
  • цибуля, 3 шт;
  • сир, 50 г;
  • майонез, 0.5 ст.л;
  • спеції для риби, сіль за смаком.

Процес приготування риби

Рибу очищаємо від всього зайвого, промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Порада: ви можете взяти не тушки, а вже готове філе так теж виходить смачно. Цибулю ріжемо півкільцями. Сир тремо на тертці і змішуємо з майонезом і спеціями, сіллю.

У форму для запікання викладаємо шаром цибулю і зверху кладемо шматочки філе, можна збризнути соком лимона, посолити і поперчити. Зверху викладаємо сирну масу. Запікаємо при 200 градусах близько 30 – 40 хвилин. Страва дуже смачна і соковита. У сирну шубку можна додати зелень, суміш перців – буде ароматно і пікантно.

Чому вершкове масло набуває неприємного запаху - поширена помилка у зберіганні

середа, 4 червень 2025, 11:08

Масло, так само, як і маргарин, не варто зберігати в упаковці. Це, як мінімум, негарно, а як максимум – негігієнічно. Зазвичай прийнято перекладати вершкове масло у спеціальну маслянку і вже у такому вигляді відправляти на полицю холодильника, передают...

Господиням на замітку! Чи потрібно промивати манну крупу перед приготуванням

середа, 4 червень 2025, 10:07

Історично так склалося, що мити крупу, яка використовується для приготування манної каші, нікому не спадало на думку, передають Патріоти України. Справді, як можна промити те, що найбільше нагадує борошно? Проте кулінари, які мають пристрасть до експер...