Скумбрія, запечена з сиром. Виходить, ну дуже смачно!

Страва виходить розкішною, святковою, гарною. Риба буде соковита, ароматна, з пікантними нотками в сирній шубці, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • скумбрія, 1 шт;
  • цибуля, 3 шт;
  • сир, 50 г;
  • майонез, 0.5 ст.л;
  • спеції для риби, сіль за смаком.

Процес приготування риби

Рибу очищаємо від всього зайвого, промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Порада: ви можете взяти не тушки, а вже готове філе так теж виходить смачно. Цибулю ріжемо півкільцями. Сир тремо на тертці і змішуємо з майонезом і спеціями, сіллю.

У форму для запікання викладаємо шаром цибулю і зверху кладемо шматочки філе, можна збризнути соком лимона, посолити і поперчити. Зверху викладаємо сирну масу. Запікаємо при 200 градусах близько 30 – 40 хвилин. Страва дуже смачна і соковита. У сирну шубку можна додати зелень, суміш перців – буде ароматно і пікантно.

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...