Скумбрія, запечена з сиром. Виходить, ну дуже смачно!

Страва виходить розкішною, святковою, гарною. Риба буде соковита, ароматна, з пікантними нотками в сирній шубці, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • скумбрія, 1 шт;
  • цибуля, 3 шт;
  • сир, 50 г;
  • майонез, 0.5 ст.л;
  • спеції для риби, сіль за смаком.

Процес приготування риби

Рибу очищаємо від всього зайвого, промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Порада: ви можете взяти не тушки, а вже готове філе так теж виходить смачно. Цибулю ріжемо півкільцями. Сир тремо на тертці і змішуємо з майонезом і спеціями, сіллю.

У форму для запікання викладаємо шаром цибулю і зверху кладемо шматочки філе, можна збризнути соком лимона, посолити і поперчити. Зверху викладаємо сирну масу. Запікаємо при 200 градусах близько 30 – 40 хвилин. Страва дуже смачна і соковита. У сирну шубку можна додати зелень, суміш перців – буде ароматно і пікантно.

Бережіться! Після 50 років цей продукт підвищує ризик інфаркту та інсульту

середа, 27 серпень 2025, 8:45

Хвороби серця залишаються одними з найпоширеніших і найнебезпечніших. Медики кажуть, що важливо знижувати ризики, контролюючи харчування, вагу, рівень фізичної активності, відмову від паління та алкоголю, передають Патріоти України. Але є й чинники, на...

Не робіть помилок! Як правильно варити рис, щоб він не злипався і не горів

вівторок, 26 серпень 2025, 16:56

Варений гарячий рис - найкраща страва для обіду, вечері. Але дуже часто при приготуванні рис стає як каша, злипається і втрачає приємний смак, передають Патріоти України. Кулінар розповів в Instagram, як правильно варити рис, щоб він був розсипчастим і...