Із 28 листопада в усіх православних християн розпочався Великий піст. За церковним статутом, у цей період діють деякі обмеження у їжі. Зокрема, у молочних та м`ясних продуктах. Теж саме стосується і солодощів – важливо, щоб десерти не містили у собі молока й тваринних жирів. Патріоти України пропонують вашій увазі десерти, якими можна потішити себе у піст.
Лимонне печиво за рецептом фудблогера prasadam_food.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати воду, цедру, сік лимона, олію, цукор і сіль.
2. Просіяти у масу борошно із содою. Замісити тісто.
3. Сформувати печиво. Випікати за температури 180 градусів 15 хвилин.
Рогалики з маком за рецептом фудблогера bonappetit.ssm. Опубліковано в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Дріжджі та цукор розчинити у теплій воді.
2. Відразу додати решту інгредієнтів та замісити тісто.
3. Розкачати у пласт, вирізати трикутнички, покласти начинку та загорнути в рогалик.
4. Викласти на деко та випікати за температури 220 градусів 15-20 хвилин.
Бананові іриски за рецептом kramnychka_porad. Опубліковано в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати всі інгредієнти за допомогою блендера.
2. Отриману масу перелити у форму та поставити у морозильну камеру на 30 хвилин.
Пельмені завжди можна приготувати дуже смачно, якщо відповідально підійти до вибору складових. Не тільки від якості тіста та м’яса залежатиме результат: важливо ще правильно відварити пельмені. Які моменти варто враховувати під час готування, передають...
Для того щоб дріжджове тісто вийшло вдалим, потрібно дотримуватися деяких основних правил його приготування – кулінарні хитрощі, які допоможуть зробити випічку легкою і повітряною, передають Патріоти України. Існує два способи приготування дріжджового ...