Із 28 листопада в усіх православних християн розпочався Великий піст. За церковним статутом, у цей період діють деякі обмеження у їжі. Зокрема, у молочних та м`ясних продуктах. Теж саме стосується і солодощів – важливо, щоб десерти не містили у собі молока й тваринних жирів. Патріоти України пропонують вашій увазі десерти, якими можна потішити себе у піст.
Лимонне печиво за рецептом фудблогера prasadam_food.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати воду, цедру, сік лимона, олію, цукор і сіль.
2. Просіяти у масу борошно із содою. Замісити тісто.
3. Сформувати печиво. Випікати за температури 180 градусів 15 хвилин.
Рогалики з маком за рецептом фудблогера bonappetit.ssm. Опубліковано в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Дріжджі та цукор розчинити у теплій воді.
2. Відразу додати решту інгредієнтів та замісити тісто.
3. Розкачати у пласт, вирізати трикутнички, покласти начинку та загорнути в рогалик.
4. Викласти на деко та випікати за температури 220 градусів 15-20 хвилин.
Бананові іриски за рецептом kramnychka_porad. Опубліковано в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати всі інгредієнти за допомогою блендера.
2. Отриману масу перелити у форму та поставити у морозильну камеру на 30 хвилин.
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...