Слойки з яблуками – це дуже смачний та швидкий десерт. Рецепт приготування

Швидкі та смачні солодощі, ідеальне частування до чаю. Ще й діти вранці беруть з собою в школу, зазначають Патріоти України.

Складові:

  • Готове листково-дріжджове тісто 500 г;
  • Яблука 3-4 шт.;
  • Кориця;
  • Цукор 2-3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Спершу вийміть тісто для розмороження, а потім розкачайте з нього корж висотою в 5 мм. Далі за допомогою ножа нарізаємо квадрати.
  2. Очистьте яблука, наріжте їх кубиками й змішайте з цукром та корицею.
  3. З тістового листа зробіть конверти й розмістіть туди начинку.
  4. Розігрійте піч до 190 градусів та випікайте булочки протягом 15 хвилин.
  5. Готову випічку вийняти й залишити остигати. Потім зверху посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Є секрет! Що треба зробити під час смаження картоплі, щоб вона не прилипала до сковорідки

понеділок, 1 грудень 2025, 19:41

Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...

Поради для приготування салатів восени

понеділок, 1 грудень 2025, 13:28

Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...