Слойки з яблуками – це дуже смачний та швидкий десерт. Рецепт приготування

Швидкі та смачні солодощі, ідеальне частування до чаю. Ще й діти вранці беруть з собою в школу, зазначають Патріоти України.

Складові:

  • Готове листково-дріжджове тісто 500 г;
  • Яблука 3-4 шт.;
  • Кориця;
  • Цукор 2-3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Спершу вийміть тісто для розмороження, а потім розкачайте з нього корж висотою в 5 мм. Далі за допомогою ножа нарізаємо квадрати.
  2. Очистьте яблука, наріжте їх кубиками й змішайте з цукром та корицею.
  3. З тістового листа зробіть конверти й розмістіть туди начинку.
  4. Розігрійте піч до 190 градусів та випікайте булочки протягом 15 хвилин.
  5. Готову випічку вийняти й залишити остигати. Потім зверху посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Не всі про це знають! Як правильно промивати рис, щоб гарнір вийшов розсипчастим

четвер, 24 квітень 2025, 18:13

Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...

Корисна хитрість: Навіщо при смаженні цибулі досвідчені господині додають щіпку цукру

четвер, 24 квітень 2025, 17:12

Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...