Слойки з яблуками – це дуже смачний та швидкий десерт. Рецепт приготування

Швидкі та смачні солодощі, ідеальне частування до чаю. Ще й діти вранці беруть з собою в школу, зазначають Патріоти України.

Складові:

  • Готове листково-дріжджове тісто 500 г;
  • Яблука 3-4 шт.;
  • Кориця;
  • Цукор 2-3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Спершу вийміть тісто для розмороження, а потім розкачайте з нього корж висотою в 5 мм. Далі за допомогою ножа нарізаємо квадрати.
  2. Очистьте яблука, наріжте їх кубиками й змішайте з цукром та корицею.
  3. З тістового листа зробіть конверти й розмістіть туди начинку.
  4. Розігрійте піч до 190 градусів та випікайте булочки протягом 15 хвилин.
  5. Готову випічку вийняти й залишити остигати. Потім зверху посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Один продукт з кухні збереже сир свіжим надовго - перевірено експертами

понеділок, 21 липень 2025, 18:30

Сир - делікатний продукт, який швидко втрачає свої смакові якості, якщо його зберігати неправильно. Особливо влітку він може засохнути або запліснявіти всього за кілька днів. Але є простий спосіб, який допоможе зберегти свіжість надовго - і все, що вам...

Чому шашлик виходить сухим: ТОП-5 основних помилок, які псують м’ясо

понеділок, 21 липень 2025, 16:50

Шашлик - це улюблена страва мільйонів, але не завжди результат радує. Іноді м’ясо виходить не соковитим, а жорстким або сухим. У чому ж причина, передають Патріоти України. Експерти розповіли, які помилки найчастіше допускають під час приготування шашл...