Смачна, ароматна і ситна страва на кожен день. Ліниві вареники на швидку руку

Такі вареники готуються за лічені хвилини, а така смакота виходить, зазначають Патріоти України.

Нам знадобиться:

  • Картопля – 300 грам
  • Борошно – 100 грам
  • Яйце – 1 штука
  • Вершкове масло – 15 грам
  • Сіль – 1/2 ч. ложки

Підлива:

  • Цибуля – 1 штука
  • Вершкове масло – 15 грам
  • Соняшникова олія – 2 ст. ложки

Покроковий рецепт приготування:

Очищаємо картоплю та відварюємо у підсоленій воді. Зливаємо воду з картоплі і даємо їй охолонути.

Потім розминаємо картоплю товкачем. Додаємо яйце, розм’якшене вершкове масло, всипаємо борошно і замішуємо тісто (тісто повинне вийти м’яким і трохи липким).

Далі тісто посипаємо борошном і для зручності розділяємо на дві-три частини. Беремо по одній частині і розкачуємо джгутик, діаметром 1,5-2 сантиметри. Потім нарізаємо на шматочки шириною 1,5-2 сантиметри.

Кожен шматочок обмокуємо липкою стороною в борошні і злегка притискаємо пальцем. Все теж саме робимо з іншими шматочками.

У підсолену киплячу воду опускаємо вареники. Як тільки вареники випливуть, кип’ятимо дві хвилини. Готово, можна подавати до столу. Смачного!

Секрет господинь! Як приготувати тушковане м’ясо, яке розпадається на волокна

неділя, 19 січень 2025, 6:13

М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...

Все просто! Як приготувати напій, який зміцнить імунітет родини

субота, 18 січень 2025, 22:10

Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...