Нам знадобиться:
Підлива:
Покроковий рецепт приготування:
Очищаємо картоплю та відварюємо у підсоленій воді. Зливаємо воду з картоплі і даємо їй охолонути.
Потім розминаємо картоплю товкачем. Додаємо яйце, розм’якшене вершкове масло, всипаємо борошно і замішуємо тісто (тісто повинне вийти м’яким і трохи липким).
Далі тісто посипаємо борошном і для зручності розділяємо на дві-три частини. Беремо по одній частині і розкачуємо джгутик, діаметром 1,5-2 сантиметри. Потім нарізаємо на шматочки шириною 1,5-2 сантиметри.
Кожен шматочок обмокуємо липкою стороною в борошні і злегка притискаємо пальцем. Все теж саме робимо з іншими шматочками.
У підсолену киплячу воду опускаємо вареники. Як тільки вареники випливуть, кип’ятимо дві хвилини. Готово, можна подавати до столу. Смачного!
Приготувати традиційні вареники за 20 хвилин складно, а от на ліниві більше часу не треба. Приготуйте і смакуйте, адже це так просто й легко нашвидкуруч, передають Патріоти України. Для приготування беремо:450 г кисломолочного сиру2 яйця2 ст.л. цукру1/...
Глазуровані сирки – улюблений десерт не тільки дітей, а й дорослих. І звичайно, краще споживати ті, які виготовлені власноруч. Продуктів для їх приготування потрібно не дуже багато, а виходу смакоти буде достатньо, передають Патріоти України. Приготуйт...