
Яєчний рулет – це смачно, корисно та красиво. Декілька видів овочів, що не піддаються тривалій термічній обробці, гарантують отримання широкого спектру вітамінів, а оригінальне подавання не залишить байдужими навіть вибагливих дітей, зазначають Патріоти України.
Яйця збити зі сметаною і сіллю до пишного стану, вилити масу на застелене промасленим пергаментним папером або силіконовим килимком деко, рівномірно притрусити відцідженою кукурудзою, дрібнорубленим зеленим луком і нарізаним маленькими кубиками болгарським перцем і 80°С.
Поверх гарячого яєчного пласта рівномірно розподілити натертий твердий та плавлений сир та акуратно скрутити в рулет.
Охололий рулет витримати 1 годину в холодильнику та розрізати на порційні шматки.
Болгарський перець вибирайте м'ясистий та яскравого червоного кольору. Можна ж взяти по половині стручка червоного, жовтого та зеленого кольору.
Як начинка добре підійдуть шинка, щільні м'ясисті помідори, відварена морква, цибуля-порей, консервований горошок, оливки, будь-яка зелень.
Якщо хочете додатково ароматизувати рулет, використовуйте будь-які сухі приправи: мелені перці, базилік, орегано, розмарин, коріандр, паприку, італійські чи прованські трави тощо.
Чашка ароматної кави вранці для багатьох людей є одним з перевірених способів розпочати день. Вчені виявили, що кофеїн покращує пильність та реакцію, передають Патріоти України. Крім того, у дослідженнях канадських вчених йдеться про те, що кофеїн спри...
Не знаєте, що приготувати на обід? Гороховий суп - безпрограшний варіант, особливо якщо додати до нього копчені ребра. Саме вони надають страві глибокого, насиченого смаку та виразного аромату, передають Патріоти України з посиланням на. Рецептом поділ...