Яєчний рулет – це смачно, корисно та красиво. Декілька видів овочів, що не піддаються тривалій термічній обробці, гарантують отримання широкого спектру вітамінів, а оригінальне подавання не залишить байдужими навіть вибагливих дітей, зазначають Патріоти України.
Яйця збити зі сметаною і сіллю до пишного стану, вилити масу на застелене промасленим пергаментним папером або силіконовим килимком деко, рівномірно притрусити відцідженою кукурудзою, дрібнорубленим зеленим луком і нарізаним маленькими кубиками болгарським перцем і 80°С.
Поверх гарячого яєчного пласта рівномірно розподілити натертий твердий та плавлений сир та акуратно скрутити в рулет.
Охололий рулет витримати 1 годину в холодильнику та розрізати на порційні шматки.
Болгарський перець вибирайте м'ясистий та яскравого червоного кольору. Можна ж взяти по половині стручка червоного, жовтого та зеленого кольору.
Як начинка добре підійдуть шинка, щільні м'ясисті помідори, відварена морква, цибуля-порей, консервований горошок, оливки, будь-яка зелень.
Якщо хочете додатково ароматизувати рулет, використовуйте будь-які сухі приправи: мелені перці, базилік, орегано, розмарин, коріандр, паприку, італійські чи прованські трави тощо.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...