
Яєчний рулет – це смачно, корисно та красиво. Декілька видів овочів, що не піддаються тривалій термічній обробці, гарантують отримання широкого спектру вітамінів, а оригінальне подавання не залишить байдужими навіть вибагливих дітей, зазначають Патріоти України.
Яйця збити зі сметаною і сіллю до пишного стану, вилити масу на застелене промасленим пергаментним папером або силіконовим килимком деко, рівномірно притрусити відцідженою кукурудзою, дрібнорубленим зеленим луком і нарізаним маленькими кубиками болгарським перцем і 80°С.
Поверх гарячого яєчного пласта рівномірно розподілити натертий твердий та плавлений сир та акуратно скрутити в рулет.
Охололий рулет витримати 1 годину в холодильнику та розрізати на порційні шматки.
Болгарський перець вибирайте м'ясистий та яскравого червоного кольору. Можна ж взяти по половині стручка червоного, жовтого та зеленого кольору.
Як начинка добре підійдуть шинка, щільні м'ясисті помідори, відварена морква, цибуля-порей, консервований горошок, оливки, будь-яка зелень.
Якщо хочете додатково ароматизувати рулет, використовуйте будь-які сухі приправи: мелені перці, базилік, орегано, розмарин, коріандр, паприку, італійські чи прованські трави тощо.
Чай - улюблений напій багатьох, який зігріває вранці, освіжає влітку та постачає антиоксиданти й мінерали. Але не всі чаї корисні: деякі можуть сприяти набору ваги та провокувати захворювання, передають Патріоти України. Людям із гастроезофагеальним ре...
У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...