Смачна, бюджетна і дуже гарна закуска: Рецепт яєчного рулету "Мозаїка"

Яєчний рулет – це смачно, корисно та красиво. Декілька видів овочів, що не піддаються тривалій термічній обробці, гарантують отримання широкого спектру вітамінів, а оригінальне подавання не залишить байдужими навіть вибагливих дітей, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 6 яєць
  • 150 г сметани
  • 100 г твердого сиру
  • 1 плавлений сирок
  • 1 стручок болгарського перцю
  • 0,5 банки консервованої кукурудзи
  • 3 стебла зеленої цибулі
  • сіль

Приготування

Яйця збити зі сметаною і сіллю до пишного стану, вилити масу на застелене промасленим пергаментним папером або силіконовим килимком деко, рівномірно притрусити відцідженою кукурудзою, дрібнорубленим зеленим луком і нарізаним маленькими кубиками болгарським перцем і 80°С.

Поверх гарячого яєчного пласта рівномірно розподілити натертий твердий та плавлений сир та акуратно скрутити в рулет.

Охололий рулет витримати 1 годину в холодильнику та розрізати на порційні шматки.

На замітку

Болгарський перець вибирайте м'ясистий та яскравого червоного кольору. Можна ж взяти по половині стручка червоного, жовтого та зеленого кольору.

Як начинка добре підійдуть шинка, щільні м'ясисті помідори, відварена морква, цибуля-порей, консервований горошок, оливки, будь-яка зелень.

Якщо хочете додатково ароматизувати рулет, використовуйте будь-які сухі приправи: мелені перці, базилік, орегано, розмарин, коріандр, паприку, італійські чи прованські трави тощо.

Джерело: ТСН.ua

Перевірте себе! Ця оптична ілюзія розкриє приховану правду, які ви в стосунках

середа, 1 травень 2024, 18:44

Щоби отримати якісну оцінку своєї особистості, звісно, краще звернутись до психолога. Але деякі підказки можна отримати і з оптичних ілюзій, передають Патріоти України. Те, яким чином ви побачите картинку, здатне продемонструвати деякі особливості робо...

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...