Смачна куряча грудка в глазурі - спробуйте раз і будете готувати постійно

Дуже оригінальний смак курячої грудки в медовій глазурі з соєвим соусом і часником - особливо смачно подавати з рисом, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 3 курячі грудки;
  • Сіль і перець;
  • 60 гр. борошна (1/4 склянки);
  • 3,5 ст. л. вершкового масла або 2,5 ст. л. рослиннох олії (на вибір);
  • 4-5 зубчиків часнику;
  • 1,5 ст. л. яблучного оцту;
  • 1 ст. л. соєвого соусу;
  • 90 мл (1/3 склянки) меду;
  • зелена цибуля для подачі (необов'язково).

Приготування:

Грудки надрізати хрест-навхрест, посолити і поперчити. Обваляти в борошні.

На сковороді розігріти 3 ст.л. вершкового масла або 2 ст. л. рослинної олії на вибір. Підсмажити курочку з обох сторін на вогні вище середнього до золотої скоринки (3-4 хвилини з кожного боку).

Вогонь зменшити, покласти в центр масло, що залишилося (0,5 ст. л.), а також дрібно порізаний часник.

Влити мед, соєвий соус, яблучний оцет. Розподілити по всій сковороді.

Уварювати близько 1-2 хвилин до карамелізації. В процесі курочку повертати, щоб вона з усіх боків була в глазурі.

Готову курочку присипати дрібно порізаною зеленою цибулею. Спробуйте — це дивно смачно!

Курка в сметанному соусі - проста в приготуванні, але особлива на смак

понеділок, 7 квітень 2025, 10:15

Якщо ви любите сметанний соус та куряче м’ясо, ця страва точно стане вашою улюбленою. Подавати її можна з будь-яким гарніром чи навіть без нього, дужа проста у приготуванні, потрібні прості продукти, але смак виходить особливий і він не схожий на смак ...

Смакота! Свиняча грудинка у соєвому соусі для святкового столу або просто на бутерброди

понеділок, 7 квітень 2025, 9:15

Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...