Дуже оригінальний смак курячої грудки в медовій глазурі з соєвим соусом і часником - особливо смачно подавати з рисом, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Грудки надрізати хрест-навхрест, посолити і поперчити. Обваляти в борошні.
На сковороді розігріти 3 ст.л. вершкового масла або 2 ст. л. рослинної олії на вибір. Підсмажити курочку з обох сторін на вогні вище середнього до золотої скоринки (3-4 хвилини з кожного боку).
Вогонь зменшити, покласти в центр масло, що залишилося (0,5 ст. л.), а також дрібно порізаний часник.
Влити мед, соєвий соус, яблучний оцет. Розподілити по всій сковороді.
Уварювати близько 1-2 хвилин до карамелізації. В процесі курочку повертати, щоб вона з усіх боків була в глазурі.
Готову курочку присипати дрібно порізаною зеленою цибулею. Спробуйте — це дивно смачно!
Картопляне пюре вважається однією з найпростіших і найпопулярніших страв, яку готують багато господинь. Але не всі знають, як приготувати ідеальне пюре, яке сподобається всім домочадцям. Є кілька хитрощів, які дозволять досягти приголомшливого результа...
Дослідники з Університету Вільяма Патерсона в Нью-Джерсі зробили частину роботи за нас. Аналізуючи харчову цінність десятків продуктів і їхній вміст 17 основних поживних речовин, включно з клітковиною, вітаміном С, кальцієм, залізом і білком, вони вияв...