Така смачна страва відмінно підходить в якості вечері або навіть святкової страви, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Фарш заправляємо натертою на тертці цибулиною, розм’якшеним батоном, пропущеними через прес декількома зубчиками часнику, нарізаною зеленню, сіллю, перцем і спеціями, які ви використовуєте для фаршу. За бажанням додайте яйце.
Формуйте тефтелі і обвалюйте їх у борошні або панірувальних сухарях. Картоплю невеликого розміру очищаємо, промиваємо, при необхідності розрізаємо на пару шматків.
Форму для запікання змащуємо олією, близько бортів викладаємо картоплю, в середину кладемо тюфтельки. Духовку розігріваємо до 220 градусів і запікаємо 15 хвилин.
З’єднуємо сметану і кетчуп по 2 ст.л., води – половину склянки, солимо за смаком і перчимо. Виливаємо соус в форму і продовжуємо запікати страву 20 – 30 хвилин. Посипаємо зеленню і подаємо до стол.
Нерідко психологічні стреси провокують інші неприємності, наприклад, набирання зайвої ваги. До цього часто призводить переїдання, коли ми боремося з наслідками стресу. Серед продуктів, які людина інстинктивно споживає під час стресу, можуть бути навіть...
Котлети з фаршу — одна з тих традиційних страв, які з кожним роком завойовують все більше прихильників. Вони смачні, прості та швидкі в приготуванні. Котлети чудово смакують як гарячими, так і холодними. Однак іноді одна маленька помилка може призвести...