
Така смачна страва відмінно підходить в якості вечері або навіть святкової страви, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Фарш заправляємо натертою на тертці цибулиною, розм’якшеним батоном, пропущеними через прес декількома зубчиками часнику, нарізаною зеленню, сіллю, перцем і спеціями, які ви використовуєте для фаршу. За бажанням додайте яйце.
Формуйте тефтелі і обвалюйте їх у борошні або панірувальних сухарях. Картоплю невеликого розміру очищаємо, промиваємо, при необхідності розрізаємо на пару шматків.
Форму для запікання змащуємо олією, близько бортів викладаємо картоплю, в середину кладемо тюфтельки. Духовку розігріваємо до 220 градусів і запікаємо 15 хвилин.
З’єднуємо сметану і кетчуп по 2 ст.л., води – половину склянки, солимо за смаком і перчимо. Виливаємо соус в форму і продовжуємо запікати страву 20 – 30 хвилин. Посипаємо зеленню і подаємо до стол.
Тяга до солодощів після вечері - важливий сигнал, який не варто недооцінювати, передають Патріоти України. . Фахівці наголошують: у багатьох людей бажання з’їсти щось солодке після прийому їжі — не лише звичка чи емоційна потреба, а й можливий пока...
Регулярне вживання невеликої порції сухофруктів може стати одним із найефективніших і найпростіших способів підтримати імунітет у людей похилого віку. Усього 20–30 грамів - і організм отримує клітковину, калій, магній, залізо та потужні антиоксиданти, ...