Смачна страва на вечерю! Котлети з картоплею в сметанно - томатному соусі

Така смачна страва відмінно підходить в якості вечері або навіть святкової страви, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш будь-який – 400 г;
  • яйце – 1 шт;
  • цибуля – 2 шт;
  • часник за смаком;
  • булка – замочений в холодному молоці;
  • картопля;
  • борошно – 2 ст.л.

Фарш заправляємо натертою на тертці цибулиною, розм’якшеним батоном, пропущеними через прес декількома зубчиками часнику, нарізаною зеленню, сіллю, перцем і спеціями, які ви використовуєте для фаршу. За бажанням додайте яйце.

Формуйте тефтелі і обвалюйте їх у борошні або панірувальних сухарях. Картоплю невеликого розміру очищаємо, промиваємо, при необхідності розрізаємо на пару шматків.

Форму для запікання змащуємо олією, близько бортів викладаємо картоплю, в середину кладемо тюфтельки. Духовку розігріваємо до 220 градусів і запікаємо 15 хвилин.

З’єднуємо сметану і кетчуп по 2 ст.л., води – половину склянки, солимо за смаком і перчимо. Виливаємо соус в форму і продовжуємо запікати страву 20 – 30 хвилин. Посипаємо зеленню і подаємо до стол.

Дієві поради! Як відірвати себе від чипсів і жити без переїдання

середа, 8 травень 2024, 16:45

Нерідко психологічні стреси провокують інші неприємності, наприклад, набирання зайвої ваги. До цього часто призводить переїдання, коли ми боремося з наслідками стресу. Серед продуктів, які людина інстинктивно споживає під час стресу, можуть бути навіть...

Ніколи не робіть так! ТОП-5 найпоширеніших помилок, які роблять котлети несмачними

середа, 8 травень 2024, 16:30

Котлети з фаршу — одна з тих традиційних страв, які з кожним роком завойовують все більше прихильників. Вони смачні, прості та швидкі в приготуванні. Котлети чудово смакують як гарячими, так і холодними. Однак іноді одна маленька помилка може призвести...