Вживання кальмарів в їжу сприяє поліпшенню пам’яті, нормалізації рівня цукру в крові, зниженню поганого холестерину, виведенню шлаків і токсинів з організму, відновленню серцево-судинної системи, зміцненню і росту волосся. М’ясо кальмара багате вітамінами і мінералами. Воно містить вітаміни В1, В12, вітамін Е, фолієву кислоту, мікроелементи: магній, фосфор, йод, кобальт, цинк, тому Патріоти України пропонують вам не вагатися, а швидше приготувати смачну та корисну страву.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...
Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...