Вживання кальмарів в їжу сприяє поліпшенню пам’яті, нормалізації рівня цукру в крові, зниженню поганого холестерину, виведенню шлаків і токсинів з організму, відновленню серцево-судинної системи, зміцненню і росту волосся. М’ясо кальмара багате вітамінами і мінералами. Воно містить вітаміни В1, В12, вітамін Е, фолієву кислоту, мікроелементи: магній, фосфор, йод, кобальт, цинк, тому Патріоти України пропонують вам не вагатися, а швидше приготувати смачну та корисну страву.
Інгредієнти:
Приготування:
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...
Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...