
Рецептів приготування курки з картоплею існує безліч. Сьогодні хочемо вам запропонувати, один з варіантів приготування, передають Патріоти України.
Готувати будемо в духовці в вершково-часниковому соусі. Страва виходить дуже смачною, ситною і запашною. А спеції надають класичному поєднанню курки з картоплею, особливий смак і пікантність.
Картоплю нарізати кружечками. Додати сіль і паприку. Добре перемішати.

Курячу гомілку посолити, додати куркуму. Добре натерти спеціями кожен шматочок.

Форму для запікання змастити олією. Викласти картоплю і зверху курячу гомілку.

Для приготування соусу необхідно змішати вершки (я використовувала вершки жирністю 10%) і подрібнений часник.

Залити приготовленою сумішшю картоплю з куркою. Запікати в духовці при температурі 180 градусів 60 хвилин.

За 10-15 хвилин до готовності дістати страву з духовки і посипати натертим сиром. Як тільки сир розплавиться і підзолотиться, виймаємо з духовки.
Готову страву подаємо гарячою зі свіжими овочами та зеленню! Смачного!
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...
Ранкова кава - звичний ритуал для мільйонів людей. Однак фахівці з харчування наголошують: деякі продукти в тандемі з кавою можуть спричинити дискомфорт з боку шлунка або перешкодити засвоєнню важливих нутрієнтів, передають Патріоти України. Ось що не ...