Запечений лосось ідеально підходить для сімейного застілля, або для швидкого обіду, коли у вас немає часу готувати. Страва дієтична та поживна, не зашкодить вашій фігурі, зазначають Патріоти України.
Рецепт запеченого лосося
Час: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 220 градусів. Форму для запікання злегка змастіть олією.
Обсушіть шматочки лосося паперовим рушником, щоб позбутися зайвої вологи.
Змішайте лимонний сік, оливкову олію, часник і вино. Натріть рибу приготованою сумішшю і викладіть у форму для запікання. Присмачте дрібкою солі та чорного меленого перцю.
Випікайте рибу в духовці 10 – 12 хвилин.
Приготуємо соус. Розтопіть вершкове масло, додайте часник і готуйте в сотейнику до появи аромату (30 секунд).
Влийте вино і проваріть суміш 2 – 3 хвилини. Додайте вершки та варіть, поки соус злегка не загусне.
Зніміть соус з вогню, додайте лимонний сік, шматочки лимона і подрібнену петрушку.
Залийте соусом приготований лосось, залишіть на кілька хвилин, щоб сік риби та соус об'єдналися.
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...