Соковита, золотиста курка з в'яленими томатами – відмінний варіант для вечері. Ніжний вершковий соус з зеленню доповнить та наситить м'ясо ароматами, які ви ще не скоро забудете, зазначають Патріоти України.
Рецепт курячих стегон з в'яленими томатами
Час: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Присмачте курку спеціями, далі обваляйте в 4 столових ложках борошна.
Розігрійте сковорідку з олією та вершковим маслом на середньому вогні.
Обсмажте курку по 4 – 5 хвилин з кожного боку. Перекладіть курку в чистий посуд.
Зменшіть вогонь та обсмажте подрібнений часник, цибулю шалот до появи аромату (2 хвилини). Присмачте сіллю і перцем.
Решту борошна додайте до овочів, перемішайте та тушкуйте 1 хвилину.
Поступово введіть курячий бульйон, в’ялені томати та доведіть до кипіння.
Додайте шпинат, пармезан і петрушку, посипте сіллю і перцем.
Поверніть курку в сковорідку та тушкуйте ще 5 хвилин до готовності. Смачного!
Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...
Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...