Смачна вечеря за 30 хвилин: Рецепт курячих стегон із в'яленими томатами

Соковита, золотиста курка з в'яленими томатами – відмінний варіант для вечері. Ніжний вершковий соус з зеленню доповнить та наситить м'ясо ароматами, які ви ще не скоро забудете, зазначають Патріоти України.

Рецепт курячих стегон з в'яленими томатами

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Присмачте курку спеціями, далі обваляйте в 4 столових ложках борошна.
  2. Розігрійте сковорідку з олією та вершковим маслом на середньому вогні.
  3. Обсмажте курку по 4 – 5 хвилин з кожного боку. Перекладіть курку в чистий посуд.
  4. Зменшіть вогонь та обсмажте подрібнений часник, цибулю шалот до появи аромату (2 хвилини). Присмачте сіллю і перцем.
  5. Решту борошна додайте до овочів, перемішайте та тушкуйте 1 хвилину.
  6. Поступово введіть курячий бульйон, в’ялені томати та доведіть до кипіння.
  7. Додайте шпинат, пармезан і петрушку, посипте сіллю і перцем.
  8. Поверніть курку в сковорідку та тушкуйте ще 5 хвилин до готовності. Смачного!

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...