Смачна вечеря за 30 хвилин: Рецепт курячих стегон із в'яленими томатами

Соковита, золотиста курка з в'яленими томатами – відмінний варіант для вечері. Ніжний вершковий соус з зеленню доповнить та наситить м'ясо ароматами, які ви ще не скоро забудете, зазначають Патріоти України.

Рецепт курячих стегон з в'яленими томатами

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Присмачте курку спеціями, далі обваляйте в 4 столових ложках борошна.
  2. Розігрійте сковорідку з олією та вершковим маслом на середньому вогні.
  3. Обсмажте курку по 4 – 5 хвилин з кожного боку. Перекладіть курку в чистий посуд.
  4. Зменшіть вогонь та обсмажте подрібнений часник, цибулю шалот до появи аромату (2 хвилини). Присмачте сіллю і перцем.
  5. Решту борошна додайте до овочів, перемішайте та тушкуйте 1 хвилину.
  6. Поступово введіть курячий бульйон, в’ялені томати та доведіть до кипіння.
  7. Додайте шпинат, пармезан і петрушку, посипте сіллю і перцем.
  8. Поверніть курку в сковорідку та тушкуйте ще 5 хвилин до готовності. Смачного!

З кабачкової ікри можна приготувати смачний суп всього за 5 хвилин

п’ятниця, 31 січень 2025, 13:00

Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...

Господиням на замітку! Як варити яйця, щоб їх очистити за пару секунд

п’ятниця, 31 січень 2025, 12:00

Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...