Соковита, золотиста курка з в'яленими томатами – відмінний варіант для вечері. Ніжний вершковий соус з зеленню доповнить та наситить м'ясо ароматами, які ви ще не скоро забудете, зазначають Патріоти України.
Рецепт курячих стегон з в'яленими томатами
Час: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Присмачте курку спеціями, далі обваляйте в 4 столових ложках борошна.
Розігрійте сковорідку з олією та вершковим маслом на середньому вогні.
Обсмажте курку по 4 – 5 хвилин з кожного боку. Перекладіть курку в чистий посуд.
Зменшіть вогонь та обсмажте подрібнений часник, цибулю шалот до появи аромату (2 хвилини). Присмачте сіллю і перцем.
Решту борошна додайте до овочів, перемішайте та тушкуйте 1 хвилину.
Поступово введіть курячий бульйон, в’ялені томати та доведіть до кипіння.
Додайте шпинат, пармезан і петрушку, посипте сіллю і перцем.
Поверніть курку в сковорідку та тушкуйте ще 5 хвилин до готовності. Смачного!
Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...
Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...