Якщо вам набрид звичний смак картоплі, спробуйте новий рецепт, радять Патріоти України.
Ми підготували для вас цікаву страву, яка поєднує у собі незвичні продукти та аромати. Готувати таку вечерю дуже просто, а результат буде неймовірний і смачний.
Подавати ароматний гарнір можна з куркою та рибою. Додайте свіжих овочів і ваша страва буде збалансованою та корисною.
Спосіб приготування
Крок 1. Очистьте картоплю та наріжте кубиками. Підготуйте форму для запікання: змастіть олією або спреєм. Викладіть на деко картоплю та розкидайте очищені зубчики часнику.
Крок 2. Сир фета розмістіть посередині. Полийте олією та 1 столовою ложкою лимонного соку. Зверху картоплю приправте орегано, сіллю та перцем. Розігрійте духовку до 200 градусів і готуйте картоплю, поки вона не стане м'якою, 25 – 35 хвилин.
Крок 3. Коли картопля буде готова, розчавіть м'який часник та розмішайте гарнір з сиром та спеціями. Перед подачею додайте олії, лимонного соку та орегано.
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...