
Якщо вам набрид звичний смак картоплі, спробуйте новий рецепт, радять Патріоти України.
Ми підготували для вас цікаву страву, яка поєднує у собі незвичні продукти та аромати. Готувати таку вечерю дуже просто, а результат буде неймовірний і смачний.
Подавати ароматний гарнір можна з куркою та рибою. Додайте свіжих овочів і ваша страва буде збалансованою та корисною.
Спосіб приготування
Крок 1. Очистьте картоплю та наріжте кубиками. Підготуйте форму для запікання: змастіть олією або спреєм. Викладіть на деко картоплю та розкидайте очищені зубчики часнику.
Крок 2. Сир фета розмістіть посередині. Полийте олією та 1 столовою ложкою лимонного соку. Зверху картоплю приправте орегано, сіллю та перцем. Розігрійте духовку до 200 градусів і готуйте картоплю, поки вона не стане м'якою, 25 – 35 хвилин.
Крок 3. Коли картопля буде готова, розчавіть м'який часник та розмішайте гарнір з сиром та спеціями. Перед подачею додайте олії, лимонного соку та орегано.
Бажання накинутися на фастфуд після важкого робочого дня - цілком нормальна реакція організму, а не прояв слабкої сили волі. Про це заявляють лікарі, пояснюючи, що вся справа - у перевтомі мозку, передають Патріоти України. Після тривалого напруження м...
Багато людей стикаються з проблемою позбавлення від надлишкових кілограмів. Часто це пов’язано не лише з кількістю спожитої їжі, а й з тим, в яку пору доби ми сідаємо за стіл. Виявляється, час прийому їжі має вагоме значення, особливо коли йдеться про ...