Якщо вам набрид звичний смак картоплі, спробуйте новий рецепт, радять Патріоти України.
Ми підготували для вас цікаву страву, яка поєднує у собі незвичні продукти та аромати. Готувати таку вечерю дуже просто, а результат буде неймовірний і смачний.
Подавати ароматний гарнір можна з куркою та рибою. Додайте свіжих овочів і ваша страва буде збалансованою та корисною.
Спосіб приготування
Крок 1. Очистьте картоплю та наріжте кубиками. Підготуйте форму для запікання: змастіть олією або спреєм. Викладіть на деко картоплю та розкидайте очищені зубчики часнику.
Крок 2. Сир фета розмістіть посередині. Полийте олією та 1 столовою ложкою лимонного соку. Зверху картоплю приправте орегано, сіллю та перцем. Розігрійте духовку до 200 градусів і готуйте картоплю, поки вона не стане м'якою, 25 – 35 хвилин.
Крок 3. Коли картопля буде готова, розчавіть м'який часник та розмішайте гарнір з сиром та спеціями. Перед подачею додайте олії, лимонного соку та орегано.
Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...
Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...