Смачна закуска за 15 хвилин: Рецепт неймовірних фаршированих печериць, які сподобаються усім

Хочете щоб ваш святковий стіл виглядав красиво та смачно, тоді ми готові вам розповісти неймовірний рецепт фаршированих печериць з куркою на швидку руку. Таке блюдо готувати дуже просто і швидко, зазначають Патріоти України.

Гриби прекрасно поєднуються з ніжною куркою, і виглядає така закуска просто приголомшливо.

Смачні фаршировані гриби з куркою - рецепт

Вам потрібно:

  • Гриби (печериці) - 1 кілограм
  • Філе куряче - 300 грам
  • Сир твердий - 20 грам
  • Сир Пармезан - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Майонез або сметана
  • Спеції - за смаком.

Приготування

Добре миємо й відварюємо куряче філе приблизно 20-25 хвилин. Остудити і нарізати невеликими кубиками. Можна подрібнити м'ясо в блендері.

Поки варилося філе, ми в цей час повинні добре почистити печериці і відокремити ніжки від капелюшків. Ніжки дрібно нарізаємо, цибулю шаткуємо.

Розігріваємо сковороду і смажимо до золотистого кольору цибулю, далі гриби.

Деко для запікання змащуємо маслом і викладаємо туди капелюшки грибів.

Натираємо твердий сир на дрібній тертці і змішуємо в тарілці з готовими грибами і цибулею. Солимо, перчимо і додаємо спеції за смаком. Додаємо 2 ложки сметани, майонезу або грецького йогурту.

Далі додаємо в начинку для грибів готове куряче філе та добре перемішуємо.

Фаршируємо наші грибочки і посипаємо сиром Пармезан.

Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо наші фаршировані гриби з куркою 12 хвилин. Подавати закуску в холодному вигляді.

Джерело: Главред

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...