Хочете щоб ваш святковий стіл виглядав красиво та смачно, тоді ми готові вам розповісти неймовірний рецепт фаршированих печериць з куркою на швидку руку. Таке блюдо готувати дуже просто і швидко, зазначають Патріоти України.
Гриби прекрасно поєднуються з ніжною куркою, і виглядає така закуска просто приголомшливо.
Вам потрібно:
Приготування
Добре миємо й відварюємо куряче філе приблизно 20-25 хвилин. Остудити і нарізати невеликими кубиками. Можна подрібнити м'ясо в блендері.
Поки варилося філе, ми в цей час повинні добре почистити печериці і відокремити ніжки від капелюшків. Ніжки дрібно нарізаємо, цибулю шаткуємо.
Розігріваємо сковороду і смажимо до золотистого кольору цибулю, далі гриби.
Деко для запікання змащуємо маслом і викладаємо туди капелюшки грибів.
Натираємо твердий сир на дрібній тертці і змішуємо в тарілці з готовими грибами і цибулею. Солимо, перчимо і додаємо спеції за смаком. Додаємо 2 ложки сметани, майонезу або грецького йогурту.
Далі додаємо в начинку для грибів готове куряче філе та добре перемішуємо.
Фаршируємо наші грибочки і посипаємо сиром Пармезан.
Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо наші фаршировані гриби з куркою 12 хвилин. Подавати закуску в холодному вигляді.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...