Смачна закуска за 15 хвилин: Рецепт неймовірних фаршированих печериць, які сподобаються усім

Хочете щоб ваш святковий стіл виглядав красиво та смачно, тоді ми готові вам розповісти неймовірний рецепт фаршированих печериць з куркою на швидку руку. Таке блюдо готувати дуже просто і швидко, зазначають Патріоти України.

Гриби прекрасно поєднуються з ніжною куркою, і виглядає така закуска просто приголомшливо.

Смачні фаршировані гриби з куркою - рецепт

Вам потрібно:

  • Гриби (печериці) - 1 кілограм
  • Філе куряче - 300 грам
  • Сир твердий - 20 грам
  • Сир Пармезан - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Майонез або сметана
  • Спеції - за смаком.

Приготування

Добре миємо й відварюємо куряче філе приблизно 20-25 хвилин. Остудити і нарізати невеликими кубиками. Можна подрібнити м'ясо в блендері.

Поки варилося філе, ми в цей час повинні добре почистити печериці і відокремити ніжки від капелюшків. Ніжки дрібно нарізаємо, цибулю шаткуємо.

Розігріваємо сковороду і смажимо до золотистого кольору цибулю, далі гриби.

Деко для запікання змащуємо маслом і викладаємо туди капелюшки грибів.

Натираємо твердий сир на дрібній тертці і змішуємо в тарілці з готовими грибами і цибулею. Солимо, перчимо і додаємо спеції за смаком. Додаємо 2 ложки сметани, майонезу або грецького йогурту.

Далі додаємо в начинку для грибів готове куряче філе та добре перемішуємо.

Фаршируємо наші грибочки і посипаємо сиром Пармезан.

Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо наші фаршировані гриби з куркою 12 хвилин. Подавати закуску в холодному вигляді.

Джерело: Главред

Все просто! Як приготувати напій, який зміцнить імунітет родини

субота, 18 січень 2025, 22:10

Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...