Хочете щоб ваш святковий стіл виглядав красиво та смачно, тоді ми готові вам розповісти неймовірний рецепт фаршированих печериць з куркою на швидку руку. Таке блюдо готувати дуже просто і швидко, зазначають Патріоти України.
Гриби прекрасно поєднуються з ніжною куркою, і виглядає така закуска просто приголомшливо.
Вам потрібно:
Приготування
Добре миємо й відварюємо куряче філе приблизно 20-25 хвилин. Остудити і нарізати невеликими кубиками. Можна подрібнити м'ясо в блендері.
Поки варилося філе, ми в цей час повинні добре почистити печериці і відокремити ніжки від капелюшків. Ніжки дрібно нарізаємо, цибулю шаткуємо.
Розігріваємо сковороду і смажимо до золотистого кольору цибулю, далі гриби.
Деко для запікання змащуємо маслом і викладаємо туди капелюшки грибів.
Натираємо твердий сир на дрібній тертці і змішуємо в тарілці з готовими грибами і цибулею. Солимо, перчимо і додаємо спеції за смаком. Додаємо 2 ложки сметани, майонезу або грецького йогурту.
Далі додаємо в начинку для грибів готове куряче філе та добре перемішуємо.
Фаршируємо наші грибочки і посипаємо сиром Пармезан.
Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо наші фаршировані гриби з куркою 12 хвилин. Подавати закуску в холодному вигляді.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...