Неймовірно смачна запіканка на швидку руку, яка просто тане в роті. Цей рецепт здивує ваших близьких своєю ніжною текстурою, передають Патріоти України.
Готувати картопляну запіканку дуже просто, та й часу багато не займе. Така запіканка з картоплею і беконом стане прекрасним доповнення до сніданку або ситною вечерею.
Вам потрібно:
Бекон попередньо варто порізати тонкими слайсами і обсмажити на оливковій олії.
Картоплю попередньо запікаємо в духовці. Далі очищаємо і нарізаємо.
Розігріти попередньо духовку до 180 градусів.
Форму для запікання змащуємо оливковою олією.
Викладаємо картоплю, далі поливаємо сметаною або вершками, наверх сир (можна потерти або порізати шматочками), далі бекон, знову частина картоплі, сметана та верх посипаємо сиром.
Відправляємо в духовку на 15 хвилин, поки повністю не розплавиться сир.
Можна посипати запіканку зеленою цибулею або кропом.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...