Смачні бутерброди нашвидкуруч: ТОП-5 простих намазок, які порадують смаком

Що може бути смачніше паштету, намазаного на свіжий хліб з хрусткою скоринкою. Зазвичай його готують з печінки, але існує також безліч інших варіантів, які подарують справжню насолоду. Патріоти України діляться простими рецептами намазок для бутербродів, які порадують смаком.

Паштет із курячої печінки з морквою

Це один із найпоширеніших варіантів. Для його приготування знадобляться куряча печінка (500 г), морква (1 шт.), цибуля (1 шт.), вершкове масло (50 г), сіль (за смаком).

Печінку добре промийте, обріжте все зайве та посоліть. Моркву натріть на терці, цибулю наріжте півкільцями. Спасуйте овочі на олії протягом 3-5 хвилин. Потім додайте печінку і тушкуйте до готовності приблизно 10 хвилин. Збийте печінку та овочі занурювальним блендером з додаванням вершкового масла. Поставте у холодильник для застигання.

Паштет із яловичої печінки

Щоб приготувати паштет, візьміть яловичу печінку (800 г), вершкове масло (200 г), сало (100 г), ріпчасту цибулю (1 шт.) і моркву (1 шт.). Насамперед займіться головним інгредієнтом. Печінку залийте водою, додайте трохи соди та залиште на пару годин. Тим часом, займіться іншими продуктами. Сало наріжте та обсмажте. Додайте до нього нарізані моркву та цибулю. Через п'ять хвилин додайте печінку, посоліть, поперчіть і тушкуйте під кришкою до готовності. Пропустіть вміст сковороди через м'ясорубку або використовуйте блендер. Додайте м'яке вершкове масло, перемішайте та охолодіть.

Паштет із тунця з цибулею

Щоб приготувати паштет з тунцем вам знадобляться такі інгредієнти: консервований тунець (2 банки), цибуля ріпчаста (2 шт.), вершкове масло (100 г), сіль, перець , цукор (по щіпці).

Цибулю наріжте дрібними кубиками та обсмажте до золотистого кольору. Додайте сіль, цукор та чорний молотий перець. Остудіть. У чашу блендера викладіть цибулю, тунець (рідину заздалегідь злити) і вершкове масло кімнатної температури. Збивайте до однорідності або залиште із крупинками, як більше подобається. Відправте в холодильник для застигання. Подавайте з хрусткими круасанами.

Паштет із авокадо з сиром

Для приготування цієї намазки візьміть один стиглий авокадо та столову ложку вершкового сиру. З цих інгредієнтів зробіть однорідну масу, додайте кілька крапель лимону і злегка посоліть. Подавайте одразу. Для подачі використовуйте підсушений хліб або рисові хлібці. Зверху викладіть кілька скибочок слабосоленого лосося.

Паштет із квасолі

Простим рецептом паштету з квасолі поділився ведучий "Ранку з Україною" Григорій Герман. Для приготування знадобляться: цибуля (1 шт.), відварена квасоля (300 г), волоський горіх (60 г), часник (2 зубки), масло вершкове або олія (100 г), петрушка та спеції (хмелі-сунелі, паприка, мускатний горіх, сіль).

Сковороду відправте на вогонь та додайте 50 г олії (масла). Подрібніть цибулю та часник і обсмажте до прозорості. Додайте в овочі сіль, паприку, хмелі-сунелі та мускатний горіх, а також залишки олії. Ретельно перемішайте та приберіть з вогню. Подрібніть волоський горіх і додайте його до відвареної квасолі. Туди ж відправте петрушку, готову цибулю з часником. Подрібніть інгредієнти за допомогою блендера до однорідного стану (при необхідності додайте воду). Тости обсмажте на сухій сковороді та зверху викладіть паштет.

Джерело: Апостроф

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...