«Чудовий варіант перекусу на всі випадки: діткам в школу, дорослим на природу, чи просто в дорогу, — пише фудблогерка Юлія Сімончук. — Смачно і в теплому, і в холодному вигляді».
Інгредієнти:
Приготування:
Збити яйця з молоком та олією, додати подрібнену зелень, потертий сир і «порваний» лаваш. Все перемішати і викласти в змащену олією форму, злегка втрамбувати і випікати при температурі 180 градусів приблизно 30 хв до зарум’янення.
Запам’ятайте чи збережіть! І Ваші пироги та пиріжки завжди будуть найніжнішими, повітряними та легкими з цими порадами, передають Патріоти України. Одна з найголовніших умов, правил і секретів смачної апетитної випічки – це не тільки гарне борошно, але...
Кисломолочний сир – корисний продукт, який є добрим джерелом корисних жирних кислот, передають Патріоти України. Крім цього, у ньому містяться фосфор, кальцій, білки. Що стосується останніх, то в них є також амінокислоти – холін та метіонін, які здатні...