Ароматні та ситні котлети з хрумкою рум'яною скоринкою можна приготувати за півгодини. Для цього страви не буде потрібно м'ясо і будь-які дорогі продукти, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Картоплю очистити, нарізати великими шматочками. Складіть картоплю в каструлю, залийте водою і відваріть до готовності. Злийте рідину в окрему ємність, до картоплі додайте сире яйце, сметану, обсмажену до золотистого відтінку цибулю і приготуйте пюре.
Сир та варені яйця натріть на дрібній тертці, перекладіть у картопляну масу. Зелень дрібно посікти і теж пересипте в миску з пюре. Приправте за смаком сіллю та перцем, ретельно перемішайте.Якщо картопляний фарш для котлет вийшов липким, можна додати трохи пшеничного борошна. Сформуйте з отриманої маси невеликі круглі котлети, обвалюйте їх у борошні з усіх боків.
Смажте на олії з двох сторін на середньому вогні. Коли котлети покриються апетитною рум'яною скоринкою, покладіть на тарілку. Подавайте до столу з овочами та сметаною.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...