
Ароматні та ситні котлети з хрумкою рум'яною скоринкою можна приготувати за півгодини. Для цього страви не буде потрібно м'ясо і будь-які дорогі продукти, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Картоплю очистити, нарізати великими шматочками. Складіть картоплю в каструлю, залийте водою і відваріть до готовності. Злийте рідину в окрему ємність, до картоплі додайте сире яйце, сметану, обсмажену до золотистого відтінку цибулю і приготуйте пюре.
Сир та варені яйця натріть на дрібній тертці, перекладіть у картопляну масу. Зелень дрібно посікти і теж пересипте в миску з пюре. Приправте за смаком сіллю та перцем, ретельно перемішайте.
Якщо картопляний фарш для котлет вийшов липким, можна додати трохи пшеничного борошна. Сформуйте з отриманої маси невеликі круглі котлети, обвалюйте їх у борошні з усіх боків.
Смажте на олії з двох сторін на середньому вогні. Коли котлети покриються апетитною рум'яною скоринкою, покладіть на тарілку. Подавайте до столу з овочами та сметаною.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....