Смачні оладки на кефірі за 15 хвилин - ось у чому секрет цього рецепту

Пишні і ніжні оладки можна приготувати за цим простим і швидким рецептом, передають Патріоти України.

Виливаємо в тарілку 500 мл підігрітого в мікрохвильовці кефіру, додаємо одне яйце, 3 столові ложки цукру, 1 чайну ложку солі та все перемішуємо.

З'єднуємо 400 грамів борошна та одну чайну ложку соди. Висипаємо борошно у кефірну суміш та добре перемішуємо.

Залишаємо на 15 хвилин відпочити.

Наливаємо тісто на розігріту сковорідку, добре змащену олією.

На кожен млинець беремо по 1 ложки тіста, щоб оладки вийшли однаковими.

Накриваємо кришкою, обсмажуємо спочатку з одного боку до золотистого кольору, потім відкриваємо кришку, перевертаємо оладки, обсмажуємо до золотистого кольору з іншого боку.

Обсмажуємо оладки на середньому вогні.

Готові оладки подаємо зі сметаною, з варенням, з медом, зі згущеним молоком або будь-яким іншим соусом, але перед цим викладаємо їх на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир.

Смакота! Салат з крабових паличок з кукурудзою, сиром та яйцями

субота, 10 травень 2025, 9:14

Рецепт приготування на кожен день та для святкового столу, передають Патріоти України. 200 г крабових паличок нарізати невеликими шматочками. Яйця відварити, остудити у холодній воді, очистити від шкаралупи та дрібно нарубати. Твердий або напівтвердий ...

А ви це знали? Навіщо господині обсмажують рис перед варінням

субота, 10 травень 2025, 8:11

Говорять, що обсмажування гречки перед варінням дозволяє приготувати просто казково смачну кашу. Щодо інших круп, то подібним чином господині надходять перед приготуванням рису. Тільки обсмажують його не на порожній сковороді, а в олії з часником, пере...