Пишні і ніжні оладки можна приготувати за цим простим і швидким рецептом, передають Патріоти України.
Виливаємо в тарілку 500 мл підігрітого в мікрохвильовці кефіру, додаємо одне яйце, 3 столові ложки цукру, 1 чайну ложку солі та все перемішуємо.
З'єднуємо 400 грамів борошна та одну чайну ложку соди. Висипаємо борошно у кефірну суміш та добре перемішуємо.
Залишаємо на 15 хвилин відпочити.
Наливаємо тісто на розігріту сковорідку, добре змащену олією.
На кожен млинець беремо по 1 ложки тіста, щоб оладки вийшли однаковими.
Накриваємо кришкою, обсмажуємо спочатку з одного боку до золотистого кольору, потім відкриваємо кришку, перевертаємо оладки, обсмажуємо до золотистого кольору з іншого боку.
Обсмажуємо оладки на середньому вогні.
Готові оладки подаємо зі сметаною, з варенням, з медом, зі згущеним молоком або будь-яким іншим соусом, але перед цим викладаємо їх на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир.
Рецепт приготування на кожен день та для святкового столу, передають Патріоти України. 200 г крабових паличок нарізати невеликими шматочками. Яйця відварити, остудити у холодній воді, очистити від шкаралупи та дрібно нарубати. Твердий або напівтвердий ...
Говорять, що обсмажування гречки перед варінням дозволяє приготувати просто казково смачну кашу. Щодо інших круп, то подібним чином господині надходять перед приготуванням рису. Тільки обсмажують його не на порожній сковороді, а в олії з часником, пере...