Пишні і ніжні оладки можна приготувати за цим простим і швидким рецептом, передають Патріоти України.
Виливаємо в тарілку 500 мл підігрітого в мікрохвильовці кефіру, додаємо одне яйце, 3 столові ложки цукру, 1 чайну ложку солі та все перемішуємо.
З'єднуємо 400 грамів борошна та одну чайну ложку соди. Висипаємо борошно у кефірну суміш та добре перемішуємо.
Залишаємо на 15 хвилин відпочити.
Наливаємо тісто на розігріту сковорідку, добре змащену олією.
На кожен млинець беремо по 1 ложки тіста, щоб оладки вийшли однаковими.
Накриваємо кришкою, обсмажуємо спочатку з одного боку до золотистого кольору, потім відкриваємо кришку, перевертаємо оладки, обсмажуємо до золотистого кольору з іншого боку.
Обсмажуємо оладки на середньому вогні.
Готові оладки подаємо зі сметаною, з варенням, з медом, зі згущеним молоком або будь-яким іншим соусом, але перед цим викладаємо їх на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир.
Щоб уникнути багатьох проблем, необхідно знати, що є головним джерелом хвороб на традиційному святковому столі, особливо напередодні травневих вихідних, передають Патріоти України. Згідно з проведеними дослідженнями лікаря Бергмана було виявлено, що що...
Висока популярність трав’яного чаю цілком виправдана. Трави не тільки не містять кофеїну (на відміну від класичного чаю), але й мають ряд корисних для організму властивостей, передають Патріоти України. Щоб налаштувати роботу різних систем органів, вис...