Пишні і ніжні оладки можна приготувати за цим простим і швидким рецептом, передають Патріоти України.
Виливаємо в тарілку 500 мл підігрітого в мікрохвильовці кефіру, додаємо одне яйце, 3 столові ложки цукру, 1 чайну ложку солі та все перемішуємо.
З'єднуємо 400 грамів борошна та одну чайну ложку соди. Висипаємо борошно у кефірну суміш та добре перемішуємо.
Залишаємо на 15 хвилин відпочити.
Наливаємо тісто на розігріту сковорідку, добре змащену олією.
На кожен млинець беремо по 1 ложки тіста, щоб оладки вийшли однаковими.
Накриваємо кришкою, обсмажуємо спочатку з одного боку до золотистого кольору, потім відкриваємо кришку, перевертаємо оладки, обсмажуємо до золотистого кольору з іншого боку.
Обсмажуємо оладки на середньому вогні.
Готові оладки подаємо зі сметаною, з варенням, з медом, зі згущеним молоком або будь-яким іншим соусом, але перед цим викладаємо їх на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир.
Розморожування м'яса перед використанням може бути виснажливим та трудомістким процесом, але одна користувачка вразила простим трюком, який може пришвидшити цей процес. Так, фудблогерка, відома в TikTok під ніком "mobibuse", розповіла про швидкий спос...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі. Мільйони людей не уявляють свого ранку без ароматного еспресо. Але чи справді правильно пити її відразу після пробудження, передають Патріоти України. Американські вчені спільно з кількома польськими уніве...