Найсмачніші ласощі нашого дитинства - іриски. Кожна дитина добре пам’ятає цю смачну, тягучу цукерку. Пропонуємо приготувати ці смаколики в домашніх умовах за досить короткий проміжок часу, зазначають Патріоти України.
Пряжене молоко – 200 мл.;
Цукор – 200 гр.;
Мед натуральний – 2 столові ложки;
Масло вершкове – 30 гр.;
Ванілін – 2 гр.;
Олія рафінована – 10 мл.
Вам знадобиться алюмінієва каструлька. Додайте в неї цукор, мед, масло вершкове та ванілін. Залийте інгредієнти пряженим молоком.
На середньому вогні починайте варити суміш приблизно 30 хвилин перемішуючи дерев’яною ложкою.
Змішуйте до тих пір, поки суміш не загусне та стане світло – коричневого кольору. Після вимкніть плиту.
Дайте суміші охолонути.
Холодну масу розкладіть у спеціальні формочки, можете використати форми для льоду.
Перед розкладанням, змастіть форми рослинною олією.
Поставте їх у морозильну камеру на 30 хвилин.
Потім дістаньте форми та вийміть цукерки.
Приємного чаювання!
Дієтологиня та авторка книжки "Як не їсти ультраоброблене" Нікола Ладлам-Рейн провела аналіз 18 найпопулярніших фруктів, оцінюючи їхню поживність за 5-бальною шкалою, передають Патріоти України. Аутсайдером списку стали всі види динь — кавун, канталупа...
Коли справа доходить до вибору кухонної дошки, важливо не тільки звертати увагу на матеріал, але й на його вплив на здоров'я та якість вашого приготування їжі. Дерев’яні та пластикові дошки - два основних типи обробних поверхонь, але є багато відміннос...