Смачні та натуральні іриски в домашніх умовах. Смак, який нагадує дитинство

Найсмачніші ласощі нашого дитинства - іриски. Кожна дитина добре пам’ятає цю смачну, тягучу цукерку. Пропонуємо приготувати ці смаколики в домашніх умовах за досить короткий проміжок часу, зазначають Патріоти України.

Вам знадобиться:

Пряжене молоко – 200 мл.;

Цукор – 200 гр.;

Мед натуральний – 2 столові ложки;

Масло вершкове – 30 гр.;

Ванілін – 2 гр.;

Олія рафінована – 10 мл.

Спосіб приготування:

Вам знадобиться алюмінієва каструлька. Додайте в неї цукор, мед, масло вершкове та ванілін. Залийте інгредієнти пряженим молоком.

На середньому вогні починайте варити суміш приблизно 30 хвилин перемішуючи дерев’яною ложкою.

Змішуйте до тих пір, поки суміш не загусне та стане світло – коричневого кольору. Після вимкніть плиту.

Дайте суміші охолонути.

Холодну масу розкладіть у спеціальні формочки, можете використати форми для льоду.

Перед розкладанням, змастіть форми рослинною олією.

Поставте їх у морозильну камеру на 30 хвилин.

Потім дістаньте форми та вийміть цукерки.

Приємного чаювання!

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...