Найсмачніші ласощі нашого дитинства - іриски. Кожна дитина добре пам’ятає цю смачну, тягучу цукерку. Пропонуємо приготувати ці смаколики в домашніх умовах за досить короткий проміжок часу, зазначають Патріоти України.
Пряжене молоко – 200 мл.;
Цукор – 200 гр.;
Мед натуральний – 2 столові ложки;
Масло вершкове – 30 гр.;
Ванілін – 2 гр.;
Олія рафінована – 10 мл.
Вам знадобиться алюмінієва каструлька. Додайте в неї цукор, мед, масло вершкове та ванілін. Залийте інгредієнти пряженим молоком.
На середньому вогні починайте варити суміш приблизно 30 хвилин перемішуючи дерев’яною ложкою.
Змішуйте до тих пір, поки суміш не загусне та стане світло – коричневого кольору. Після вимкніть плиту.
Дайте суміші охолонути.
Холодну масу розкладіть у спеціальні формочки, можете використати форми для льоду.
Перед розкладанням, змастіть форми рослинною олією.
Поставте їх у морозильну камеру на 30 хвилин.
Потім дістаньте форми та вийміть цукерки.
Приємного чаювання!
Квасоля може бути кущовою, кучерявою і виткою, зернова і спаржева (в їжу використовуються зелені стручки). А за кольором це справжня палітра кольорів – оболонка буває білою, жовтою, червоною, чорною, фіолетовою і навіть у цятку. Розмір зерен також різн...
Багато господинь помилково вважають, що зварити ідеальний бульйон дуже легко: достатньо залити курку водою і поставити на вогонь. Але насправді тут є низка нюансів, без дотримання яких неможливо приготувати ідеальний бульйон, передають Патріоти України...