Смачні закуски, які готуються за хвилини: Рецепти фальшивої червоної ікри та шпротного паштету

У магазині не завжди можна придбати якісний рибний паштет. Але нічого не заважає зробити його самостійно в домашніх умовах, використовуючи оселедець. Така страву можна подати навіть як закуску. До речі, через те, що до складу паштету з оселедця входить морква, його ще називають червоною ікрою. Ідеєю та рецептом червоної ікри з оселедця поділилась фудблогерка alina_foodee, яка опубліковала його в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Філе оселедця – 200-220 г
  • Плавлений сир – 1 пачка
  • Морква відварена – 2 шт.
  • Вершкове масло – 50 г

Спосіб приготування:

1. За допомогою м'ясорубки змолоти філе оселедця, моркву та сирок.

2. Додати вершкове масло та ретельно перемішати.

Раніше express_kuxnya поділилася в "Інстаграмі" ідеєю приготування паштету зі шпротів.

Інгредієнти:

  • Шпроти – 150 г
  • Морква відварена
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Моркву почистити, порізати на 4 частини.

2. Яйця відварити.

3. Разом зі шпротами закинути у блендер, трохи подрібнити.

4. Додати спеції, зробити консистенцію однорідною.

5. Подавати на попередньо обсмаженому хлібі з хрусткою скоринкою.

Чим замінити яйце для скріплення фаршу на котлети

неділя, 23 лютий 2025, 8:07

Яйце в м’ясному фарші потрібне для того, щоб «склеїти» всі інгредієнти. Під час смаження яєчний білок швидко згортається, зв’язуючи м’ясо та інші компоненти у єдине ціле. Котлети завдяки яйцю у складі тримають форму, передають Патріоти України. На кіло...

Є секрет! Що додати у фарш для котлет, щоб були соковиті

неділя, 23 лютий 2025, 7:12

Якщо ви хочете приготувати смачні та соковиті котлети, то обов’язково додайте у фарш інгредієнти, що втримають апетитний м’ясний сік. Лише досвідчені господині знають, що пісний фарш можна врятувати від сухості за допомогою замороженого вершкового масл...