Смачні закуски, які готуються за хвилини: Рецепти фальшивої червоної ікри та шпротного паштету

У магазині не завжди можна придбати якісний рибний паштет. Але нічого не заважає зробити його самостійно в домашніх умовах, використовуючи оселедець. Така страву можна подати навіть як закуску. До речі, через те, що до складу паштету з оселедця входить морква, його ще називають червоною ікрою. Ідеєю та рецептом червоної ікри з оселедця поділилась фудблогерка alina_foodee, яка опубліковала його в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Філе оселедця – 200-220 г
  • Плавлений сир – 1 пачка
  • Морква відварена – 2 шт.
  • Вершкове масло – 50 г

Спосіб приготування:

1. За допомогою м'ясорубки змолоти філе оселедця, моркву та сирок.

2. Додати вершкове масло та ретельно перемішати.

Раніше express_kuxnya поділилася в "Інстаграмі" ідеєю приготування паштету зі шпротів.

Інгредієнти:

  • Шпроти – 150 г
  • Морква відварена
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Моркву почистити, порізати на 4 частини.

2. Яйця відварити.

3. Разом зі шпротами закинути у блендер, трохи подрібнити.

4. Додати спеції, зробити консистенцію однорідною.

5. Подавати на попередньо обсмаженому хлібі з хрусткою скоринкою.

Господиням на замітку! Що зробити, щоб розсіл маринованих огірків не помутнів в банці

неділя, 15 червень 2025, 11:08

У червні стартує сезон заготовок, а засолені огірки в банку – одна з популярних страв. Є десятки різних рецептів, але є одна досить поширена проблема – помутніння розсолу, передають Патріоти України. . Дотримання кількох правил приготування мариновани...

Буде як у ресторані! ТОП-4 секрети ідеальної піци

неділя, 15 червень 2025, 10:07

Мабуть, не знайдеться жодної людини, яка б змогла відмовитися від шматочка апетитної піци. Однак не кожен зможе собі дозволити регулярно замовляти цю страву або щодня відвідувати ресторан. Але при правильному підході чудову піцу можна приготувати самос...