Смачні закуски, які готуються за хвилини: Рецепти фальшивої червоної ікри та шпротного паштету

У магазині не завжди можна придбати якісний рибний паштет. Але нічого не заважає зробити його самостійно в домашніх умовах, використовуючи оселедець. Така страву можна подати навіть як закуску. До речі, через те, що до складу паштету з оселедця входить морква, його ще називають червоною ікрою. Ідеєю та рецептом червоної ікри з оселедця поділилась фудблогерка alina_foodee, яка опубліковала його в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Філе оселедця – 200-220 г
  • Плавлений сир – 1 пачка
  • Морква відварена – 2 шт.
  • Вершкове масло – 50 г

Спосіб приготування:

1. За допомогою м'ясорубки змолоти філе оселедця, моркву та сирок.

2. Додати вершкове масло та ретельно перемішати.

Раніше express_kuxnya поділилася в "Інстаграмі" ідеєю приготування паштету зі шпротів.

Інгредієнти:

  • Шпроти – 150 г
  • Морква відварена
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Моркву почистити, порізати на 4 частини.

2. Яйця відварити.

3. Разом зі шпротами закинути у блендер, трохи подрібнити.

4. Додати спеції, зробити консистенцію однорідною.

5. Подавати на попередньо обсмаженому хлібі з хрусткою скоринкою.

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...

Персиковий джем, як у бабусі - легкий рецепт для кожного

субота, 12 липень 2025, 8:15

Літо - найкращий час для приготування домашніх джемів, а персиковий джем - один із найулюбленіших серед них. За простим рецептом, який не потребує складних інгредієнтів, можна приготувати смачний та ароматний джем із ніжною текстурою, Патріоти України....