Сало було і залишається ідеальною закускою. Якщо використовувати для маринування різні ароматні спеції і трави, зелень, виходить дуже ніжне, м’яке і ароматне сало. Можна приготувати заздалегідь, воно прекрасно зберігається в морозильній камері, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Процес приготування:
Стевія — це природний підсолоджувач, який здобув популярність як альтернатива традиційному цукру. Вона отримана з листя рослини Stevia rebaudiana і має багато корисних властивостей, але також є деякі моменти, на які варто звернути увагу, передають Патр...
Кулінар показав, як досягти апетитної скоринки і не пересушити страву, передають Патріоти України. Морган Хіпуорт, молодий кухар із Австралії, виклав у соціальні мережі свій авторський рецепт хрусткої картоплі. Головна хитрість страви полягала у підгот...