Смачніше будь-якого м’яса! Фаршироване сало

Сало було і залишається ідеальною закускою. Якщо використовувати для маринування різні ароматні спеції і трави, зелень, виходить дуже ніжне, м’яке і ароматне сало. Можна приготувати заздалегідь, воно прекрасно зберігається в морозильній камері, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • сало, 2 кг;
  • кріп і петрушка – великий пучок;
  • сіль, перець;
  • аджика, 100 г;
  • часник, 2 головки.

Процес приготування:

  • Можна взяти сало з м’ясним прошарком, м’ясо також відмінно промаринується.
  • Сало промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
  • Зелень дрібно рубаємо, часник подрібнюємо.
  • Зелень і часник добре перемішуємо, всипаємо сіль. Можна солі всипати 2 ч.л. і стільки ж чорного перцю. В зелень ви можете ще додати будь-які спеції.
  • Шматок сала надрізаємо, з відстанню 3 см:
  • Перевертаємо сало на іншу сторону і робимо надрізи, щоб шматок вийшов розрізаним у вигляді гармошки.
  • У надрізи (з одного боку) укладаємо щільно зелень.
  • З другої сторони укладемо аджику.
  • Обгортаємо шматок пергаментом, потім фольгою і кладемо в пакет.
  • Ставимо на добу в холодильник, перекладаємо ще на добу в морозильну камеру.
  • Смачніше будь-якого м’яса! Фаршироване сало.

"Є старе прислів'я": Дослідник довголіття пояснив, що має бути у вашій тарілці зранку

субота, 21 червень 2025, 10:22

У так званих «блакитних зонах» — регіонах, де зафіксовано найвищу тривалість життя, — сніданок відіграє ключову роль, зазначає дослідник довголіття Ден Бюттнер. Вивчаючи спосіб життя жителів Окінави в Японії та Сардинії в Італії, він дійшов висновку: п...

Господиням на замітку! Який продукт не дає тісту для пельменів розклеюватися

субота, 21 червень 2025, 10:10

Домашні пельмені майже завжди виявляються набагато смачнішими за магазинні. На відміну від замороженого напівфабрикату, самостійно приготовлена страва відрізняється наявністю свіжих та якісніших інгредієнтів. Однак кулінар-аматор не застрахований від т...