Сало було і залишається ідеальною закускою. Якщо використовувати для маринування різні ароматні спеції і трави, зелень, виходить дуже ніжне, м’яке і ароматне сало. Можна приготувати заздалегідь, воно прекрасно зберігається в морозильній камері, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Процес приготування:
У так званих «блакитних зонах» — регіонах, де зафіксовано найвищу тривалість життя, — сніданок відіграє ключову роль, зазначає дослідник довголіття Ден Бюттнер. Вивчаючи спосіб життя жителів Окінави в Японії та Сардинії в Італії, він дійшов висновку: п...
Домашні пельмені майже завжди виявляються набагато смачнішими за магазинні. На відміну від замороженого напівфабрикату, самостійно приготовлена страва відрізняється наявністю свіжих та якісніших інгредієнтів. Однак кулінар-аматор не застрахований від т...