Смачніше будь-якого м’яса! Фаршироване сало

Сало було і залишається ідеальною закускою. Якщо використовувати для маринування різні ароматні спеції і трави, зелень, виходить дуже ніжне, м’яке і ароматне сало. Можна приготувати заздалегідь, воно прекрасно зберігається в морозильній камері, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • сало, 2 кг;
  • кріп і петрушка – великий пучок;
  • сіль, перець;
  • аджика, 100 г;
  • часник, 2 головки.

Процес приготування:

  • Можна взяти сало з м’ясним прошарком, м’ясо також відмінно промаринується.
  • Сало промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
  • Зелень дрібно рубаємо, часник подрібнюємо.
  • Зелень і часник добре перемішуємо, всипаємо сіль. Можна солі всипати 2 ч.л. і стільки ж чорного перцю. В зелень ви можете ще додати будь-які спеції.
  • Шматок сала надрізаємо, з відстанню 3 см:
  • Перевертаємо сало на іншу сторону і робимо надрізи, щоб шматок вийшов розрізаним у вигляді гармошки.
  • У надрізи (з одного боку) укладаємо щільно зелень.
  • З другої сторони укладемо аджику.
  • Обгортаємо шматок пергаментом, потім фольгою і кладемо в пакет.
  • Ставимо на добу в холодильник, перекладаємо ще на добу в морозильну камеру.
  • Смачніше будь-якого м’яса! Фаршироване сало.

А ви це знали? Коли варто пити каву, щоб вона не шкодила сну

субота, 8 листопад 2025, 10:44

Експерти кажуть, що більшість любителів кави не знають, як довго кофеїн залишається в організмі, передають Патріоти України. Якщо ви любите чіткі відповіді, вам може не сподобатися відповідь на питання «як „пізно“ вже занадто пізно для кави?». Не завжд...

Кому не можна їсти ізюм: лікарі попереджають про приховані ризики

субота, 8 листопад 2025, 8:45

Ізюм вважають одним із найкорисніших сухофруктів - він зміцнює серце, покращує роботу мозку, допомагає боротися з втомою та безсонням. Але, попри велику користь, є випадки, коли ізюм може нашкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Ізюм містить баг...