
Сало було і залишається ідеальною закускою. Якщо використовувати для маринування різні ароматні спеції і трави, зелень, виходить дуже ніжне, м’яке і ароматне сало. Можна приготувати заздалегідь, воно прекрасно зберігається в морозильній камері, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- сало, 2 кг;
- кріп і петрушка – великий пучок;
- сіль, перець;
- аджика, 100 г;
- часник, 2 головки.
Процес приготування:
- Можна взяти сало з м’ясним прошарком, м’ясо також відмінно промаринується.
- Сало промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
- Зелень дрібно рубаємо, часник подрібнюємо.
- Зелень і часник добре перемішуємо, всипаємо сіль. Можна солі всипати 2 ч.л. і стільки ж чорного перцю. В зелень ви можете ще додати будь-які спеції.
- Шматок сала надрізаємо, з відстанню 3 см:
- Перевертаємо сало на іншу сторону і робимо надрізи, щоб шматок вийшов розрізаним у вигляді гармошки.
- У надрізи (з одного боку) укладаємо щільно зелень.
- З другої сторони укладемо аджику.
- Обгортаємо шматок пергаментом, потім фольгою і кладемо в пакет.
- Ставимо на добу в холодильник, перекладаємо ще на добу в морозильну камеру.
- Смачніше будь-якого м’яса! Фаршироване сало.
Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...
Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...