
Приготуйте на вечерю смачні курячі крильця у кисло-солодкому соусі. Смакують з будь-яким гарніром, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Помийте й просушіть крильця. Розріжте їх, посоліть, поперчіть й залиште, щоб постояли протягом 10 хвилин.
Розігрійте сковорідку, налийте олії й обсмажте крильця з обох боків до золотистої скоринки. Додайте подрібнений часник й обсмажте протягом 1-2 хвилин. Після цього додайте кетчуп, мед та соєвий соус.
Ретельно перемішайте й тушкуйте крильця протягом 7-10 хвилин на малому вогні, перевертаючи їх декілька разів. Готові крильця посипте нарізаною зеленою цибулею та кунжутом. Смачного!
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...
Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...