Смачніше не буває! Курячі крильця в кисло-солодкому соусі

Приготуйте на вечерю смачні курячі крильця у кисло-солодкому соусі. Смакують з будь-яким гарніром, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 500 г курячих крилець
  • 2 ст. л. олії 2-3 зубки часнику
  • 3 ст. л. кетчупу
  • 3 ст. л. ложки соєвого соусу
  • 2 ч. л. меду
  • зелена цибуля
  • кунжут
  • сіль, перець

Приготування:

Помийте й просушіть крильця. Розріжте їх, посоліть, поперчіть й залиште, щоб постояли протягом 10 хвилин.

Розігрійте сковорідку, налийте олії й обсмажте крильця з обох боків до золотистої скоринки. Додайте подрібнений часник й обсмажте протягом 1-2 хвилин. Після цього додайте кетчуп, мед та соєвий соус.

Ретельно перемішайте й тушкуйте крильця протягом 7-10 хвилин на малому вогні, перевертаючи їх декілька разів. Готові крильця посипте нарізаною зеленою цибулею та кунжутом. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Як правильно солити відварену картоплю, щоб приготувати смачний гарнір

понеділок, 30 вересень 2024, 18:13

Деякі помилково вважають, що відварена картопля є однією з найпростіших страв у плані приготування, передають Патріоти України. Однак чи у всіх господарок виходить приготувати смачний та ароматний гарнір, який не втрачає своєї форми? Секрет збереження ...

Є секрет! Як посмажити магазинні котлети, щоб було по-домашньому смачно

понеділок, 30 вересень 2024, 17:12

Під час смаження заморожених котлет виділяється трохи більше рідини, ніж із щойно приготованих. Тому смажаться вони 15-20 хвилин, передають Патріоти України. Напівфабрикати перед смаженням розморожувати не потрібно. Щоб котлети вийшли по-домашньому сма...