
Приготуйте на вечерю смачні курячі крильця у кисло-солодкому соусі. Смакують з будь-яким гарніром, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Помийте й просушіть крильця. Розріжте їх, посоліть, поперчіть й залиште, щоб постояли протягом 10 хвилин.
Розігрійте сковорідку, налийте олії й обсмажте крильця з обох боків до золотистої скоринки. Додайте подрібнений часник й обсмажте протягом 1-2 хвилин. Після цього додайте кетчуп, мед та соєвий соус.
Ретельно перемішайте й тушкуйте крильця протягом 7-10 хвилин на малому вогні, перевертаючи їх декілька разів. Готові крильця посипте нарізаною зеленою цибулею та кунжутом. Смачного!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....