Смачніше, ніж просто вінегрет: Рецепт оригінального пюре із буряка та інших овочів

Пюре – це надзвичайно проста та смачна страва, яку часто готують українські господині. Її можна готувати не лише із картоплі, а й з такого доступного інгредієнту, як буряк. Однак, якщо вам набридли салати з буряка, ми рекомендуємо вам спробувати його у вигляді пюре. Такий гарнір стане чудовим доповненням до курки чи свинини, радять Патріоти України.

Пюре з буряка

Час: 1,5 години
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • 5 невеликих буряків;
  • 2 морквини середнього розміру;
  • 2 фіолетові цибулини;
  • 1 яблуко;
  • 3 столові ложки вершкового масла;
  • 4 столові ложки олії;
  • спеції: сіль, перець, цукор до смаку.

Приготування:

  1. Ретельно промийте буряки та витріть паперовими рушниками.
  2. Викладіть їх на змащене олією деко і накрийте алюмінієвою фольгою.
  3. Поставте буряк у попередньо розігріту духовку до 200 градусів. Запікайте овочі близько 60 хвилин.
  4. Помийте та почистьте моркву, цибулю та яблуко.
  5. Покладіть їх у каструлю і варіть під кришкою близько 5 хвилин.
  6. Очистіть від шкірки запечені буряки.
  7. Змішайте всі овочі в блендері. До отриманого пюре додайте масло, сіль, перець та цукор до свого смаку. Смачного!
Джерело: 24 канал

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...