Пюре – це надзвичайно проста та смачна страва, яку часто готують українські господині. Її можна готувати не лише із картоплі, а й з такого доступного інгредієнту, як буряк. Однак, якщо вам набридли салати з буряка, ми рекомендуємо вам спробувати його у вигляді пюре. Такий гарнір стане чудовим доповненням до курки чи свинини, радять Патріоти України.
Час: 1,5 години
Порцій: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...