Смачніше, ніж у McDonald’s! Як приготувати соковитий та смачний бургер на сніданок

Бургери швидко втамовують голод - вони калорійні і дивовижно смачні. Якщо ви не боїтеся зайвих сантиметрів на талії - сміливо радуйте себе найпопулярнішим бутербродом у світі. Не треба бігти до McDonald's - сніданок можна приготувати вдома, передають Патріоти України

Ресторани McDonald's, які припиняли свою роботу після початку повномасштабної війни, вже відкриті у багатьох містах України. Ціни не можна назвати низькими, та й не всі мають час на відвідування закладів та черги. Спробуйте зробити бургер на власній кухні. Простий рецепт надав одеський фудблогер Валерій Пономарь.

Котлета:

  • 500 г яловичини;
  • сіль та перець за смаком;
  • 0,5 ч.л. меленого коріандру.

Маринована цибуля:

  • одна червона цибулина;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 0,5 ч. л. солі;
  • 1 ч. л. винного оцту;
  • окріп.

Соус:

  • 2 ст. л. майонезу;
  • 0,5 ст. л. солодкого соусу чилі;
  • 0,5 ст. л. соусу барбекю;
  • 0,5 ч. л. вустерського соусу;
  • 1 ст. л. води;
  • 1 ст. л. пармезану.

Також потрібно взяти велику булочку на свій смак, помідор, сир чеддер і лист салату

Наріжте цибулю невеликими кубиками, додайте сіль, цукор та оцет, залийте окропом і залиште її маринуватися на 15 хвилин.Приготуйте соус, змішавши усі складові.

Сформуйте котлети плоскої форми та обсмажте їх із двох сторін. Додайте сир чеддер і залиште під кришкою, щоб він розплавився. Намажте низ булочки соусом, викладіть мариновану цибулю та лист салату, потім помідори, нарізані кільцями, а зверху – котлету із сиром. Готово, можна насолоджуватися!

Лише спробуйте! Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачні

понеділок, 24 лютий 2025, 11:12

Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...

А ви це знали? Звідки береться піна при варінні м’яса і навіщо її знімати

понеділок, 24 лютий 2025, 10:15

Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...