Салат нереально смачний, не потрібно возитися з шарами, немає вареної моркви… Але є чарівний соус і один незвичайний інгредієнт!
1. Зварити буряк, картоплю і яйця. Овочі нарізати на дрібні кубики.
2. Дрібно нарізати мариновані огірки, червону цибулю, яблуко і філе оселедця.
3. Для приготування соусу змішайте сметану, майонез, гірчицю, хрін і сіль.
4. Змішати всі інгредієнти, перемішати і поставити в холодильник на півгодини.
5. Варені яйця нарізати кружальцями, а петрушку дрібно нарізати. Прикрасити салат.
Пам’ятайте, що оселедець тут грає важливу роль, тому підійдіть до його вибору дуже серйозно. Смачного!
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...
Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...