Смачніше, ніж звичайна шуба: Рецепт естонського салату "Росольє" із оселедцем

Салат Rosolier - це традиційна естонська страва. Чимось вона нагадує наш оселедець під шубою, тільки ця — смачніше, зазначають Патріоти України.

Салат нереально смачний, не потрібно возитися з шарами, немає вареної моркви… Але є чарівний соус і один незвичайний інгредієнт!

Інгредієнти:

  • 700 г картоплі
  • 400 г оселедця
  • 1 яблуко
  • 120 г майонезу
  • гірчиця — за смаком
  • 3 яйця
  • хрін — за смаком
  • 600 г буряка
  • 150 г солоних огірків
  • 120 мл сметани
  • сіль — за смаком
  • свіжа петрушка
  • червона цибуля — 1 штука

Приготування:

1. Зварити буряк, картоплю і яйця. Овочі нарізати на дрібні кубики.

2. Дрібно нарізати мариновані огірки, червону цибулю, яблуко і філе оселедця.

3. Для приготування соусу змішайте сметану, майонез, гірчицю, хрін і сіль.

4. Змішати всі інгредієнти, перемішати і поставити в холодильник на півгодини.

5. Варені яйця нарізати кружальцями, а петрушку дрібно нарізати. Прикрасити салат.

Пам’ятайте, що оселедець тут грає важливу роль, тому підійдіть до його вибору дуже серйозно. Смачного!

Не відірватися! Смачна піца з листково-дріжджового тіста - перекус нашвидкуруч

субота, 22 лютий 2025, 18:04

Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...

Господиням на замітку! Навіщо насправді потрібно промивати крупи - не всі про це знають

субота, 22 лютий 2025, 17:05

Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...