Смачніше, ніж звична ікра: Відомий телеведучий поділився рецептом смачного й корисного кабачкового паштету

Український телеведучий Руслан Сенічкін розповів в програмі «Сніданок з 1 + 1», як приготувати паштет з кабачків, який він назвав «вау-стравою», передають Патріоти України.

Паштет з кабачків
- кабачки;
- сіль до смаку;
- олія,
- зелень
- помідори;
- спеції;
- сир (бринза / фета / сулугуні / моцарела);
- сметана

Приготування

Кабачки середнього розміру нарізати кубиками, додати трохи солі.
Потім швидко підсмажити на олії.
Перекласти кабачки в чашу блендера, додати зелень, трохи помідорів і спеції.
Додати сир та трохи сметани.
Перебити всі на блендері. «Вау-страва» готова.

П'єте зелений чай при гіпертонії? Лікарі попереджають про неочікувану реакцію організму

п’ятниця, 8 серпень 2025, 18:48

Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...

Ви все життя зберігали молоко неправильно - ось як уникнути скисання

п’ятниця, 8 серпень 2025, 12:40

Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...