Смачніше, ніж звична ікра: Відомий телеведучий поділився рецептом смачного й корисного кабачкового паштету

Український телеведучий Руслан Сенічкін розповів в програмі «Сніданок з 1 + 1», як приготувати паштет з кабачків, який він назвав «вау-стравою», передають Патріоти України.

Паштет з кабачків
- кабачки;
- сіль до смаку;
- олія,
- зелень
- помідори;
- спеції;
- сир (бринза / фета / сулугуні / моцарела);
- сметана

Приготування

Кабачки середнього розміру нарізати кубиками, додати трохи солі.
Потім швидко підсмажити на олії.
Перекласти кабачки в чашу блендера, додати зелень, трохи помідорів і спеції.
Додати сир та трохи сметани.
Перебити всі на блендері. «Вау-страва» готова.

Як покращити смак кави: ТОП-5 хитрощів

понеділок, 20 січень 2025, 12:14

Для того щоб смак кави завжди міг приємно здивувати, важливо не тільки купувати якісний напій і дотримуватися технологій приготування, але й знати деякі хитрощі. Завдяки цій каві завжди зможе порадувати своїм оригінальним смаком, передають Патріоти Укр...

Є секрет! Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

понеділок, 20 січень 2025, 11:13

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...