Смачніше, ніж звична ікра: Відомий телеведучий поділився рецептом смачного й корисного кабачкового паштету

Український телеведучий Руслан Сенічкін розповів в програмі «Сніданок з 1 + 1», як приготувати паштет з кабачків, який він назвав «вау-стравою», передають Патріоти України.

Паштет з кабачків
- кабачки;
- сіль до смаку;
- олія,
- зелень
- помідори;
- спеції;
- сир (бринза / фета / сулугуні / моцарела);
- сметана

Приготування

Кабачки середнього розміру нарізати кубиками, додати трохи солі.
Потім швидко підсмажити на олії.
Перекласти кабачки в чашу блендера, додати зелень, трохи помідорів і спеції.
Додати сир та трохи сметани.
Перебити всі на блендері. «Вау-страва» готова.

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...