Смачніше, ніж звична ікра: Відомий телеведучий поділився рецептом смачного й корисного кабачкового паштету

Український телеведучий Руслан Сенічкін розповів в програмі «Сніданок з 1 + 1», як приготувати паштет з кабачків, який він назвав «вау-стравою», передають Патріоти України.

Паштет з кабачків
- кабачки;
- сіль до смаку;
- олія,
- зелень
- помідори;
- спеції;
- сир (бринза / фета / сулугуні / моцарела);
- сметана

Приготування

Кабачки середнього розміру нарізати кубиками, додати трохи солі.
Потім швидко підсмажити на олії.
Перекласти кабачки в чашу блендера, додати зелень, трохи помідорів і спеції.
Додати сир та трохи сметани.
Перебити всі на блендері. «Вау-страва» готова.

Можна поправитись чи ні? Відомий фітнес-тренер розвінчав популярний міф про калорійність полуниці

понеділок, 9 червень 2025, 8:30

Віктор Мандзяк — відомий професійний фітнес-тренер, фахівець з індивідуальних програм тренування та харчування розповів, як полуниця впливає на фігуру, передають Патріоти України. За його словами, п'ять кілограмів полуниці — це приблизно 1750 ккал. «Як...

Все просто! Як видалити зі сковороди жир, що сильно пригорів

понеділок, 9 червень 2025, 8:12

Якщо довго не мити брудну чавунну сковороду, то залишки їжі присохнуть і з’явиться важкий жирний наліт. Втім, ідеальну чистоту не гарантує навіть щоденне миття цього посуду. Справа в тому, що жир може сильно пригоріти і при одноразовому приготуванні їж...