Смачніше ви ще не їли! Неймовірно ніжні і соковиті "відбивні" у вафельних коржах

Може багато хто пам'ятає, як наші бабусі готували різні страви з вафельними коржами. Невеликі і круглі вафельки, які надають ніжний смак фаршу, передають Патріоти України.

Їх ще називали котлетки в вафлях. Сьогодні вам розповімо дуже простий рецепт вафельних коржів, які точно полюблять ваші близькі.Обов'язково приготуйте такі вафлі з фаршем діткам. Ще такий рецепт називають ледачі біляші.

Вафлі з фаршем - рецепт

Вам потрібно:

  • Вафлі круглі - 1 упаковка
  • Фарш асорті або курячий - 350 гр
  • Яйця - 3 шт
  • Сіль

Зробити фарш та натерти дрібно цибулю.

Посолити, за смаком поперчити і додати 1 яйце.

Фарш повинен вийти, як на котлети.

Розділити вафельні коржі порційно.

1 столову ложку фаршу викладаємо на вафельку і другою закриваємо.

2 яйця збити та посолити.

Кожну вафельку з фаршем занурити в яйце та обсмажувати на добре розігрітій сковороді.

Обов'язково накривати кришкою, щоб фарш не пустив сік, а вафля була ніжною та хрусткою.

Як швидко перевірити свіжість яєць: Польські науковці озвучили пару ознак

четвер, 2 лютий 2023, 11:38

Свіжі яйця — основа не тільки вдалих страв, але й здоров'я. Питанням їхньої свіжості переймається чи не кожна господиня. Запах сірководню вже є надзвичайно чітким сигналом того, що воно зіпсоване і його категорично не можна вживати в їжу. Існують і біл...

Коли в тісто потрібно додавати розпушувач, а коли соду? Цих правил не знає половина господинь

четвер, 2 лютий 2023, 6:13

Пишність випічці надає розпушувач і сода. Але чи замислювались ви над тим, чому за одним рецептом потрібно додавати соду, а іншим - розпушувач. Хибним є переконання, що ці компоненти можуть взаємно замінювати один одного. Це не завжди так, передають Па...