
Цю незвичну та гарну на вигляд закуску можна скуштувати у естонських кафе. Блогерка Маруся Фріман поділилася нескладним рецептом у своєму блозі. Патріоти України пропонують вам теж скуштувати цю страву.
1. Нарізати філе оселедця на кубики.
2. Замочити желатин на 20 хвилин.
3. Дрібно покришити зелень.
4. Розчинити желатин в сметані й додати до неї всі інгредієнти.
5. Розкласти суміш по формочках й накрити їх харчовою плівкою.
6. Поставити страву в холодильник до повного застигання.
Деякі естонські господині додають в цю страву свіжий або маринований огірок. Смак виходить ще краще!
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...