Цю незвичну та гарну на вигляд закуску можна скуштувати у естонських кафе. Блогерка Маруся Фріман поділилася нескладним рецептом у своєму блозі. Патріоти України пропонують вам теж скуштувати цю страву.
1. Нарізати філе оселедця на кубики.
2. Замочити желатин на 20 хвилин.
3. Дрібно покришити зелень.
4. Розчинити желатин в сметані й додати до неї всі інгредієнти.
5. Розкласти суміш по формочках й накрити їх харчовою плівкою.
6. Поставити страву в холодильник до повного застигання.
Деякі естонські господині додають в цю страву свіжий або маринований огірок. Смак виходить ще краще!
Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт - ваша знахідка. Пів години - і рибка готова, передають Патріоти України. Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щ...
Розсольник - один із найсмачніших супів. Сьогодні розповідаємо про деякі хитрощі у приготуванні смачного та наваристого розсольника, з невеликими нюансами, передають Патріоти України. Деякі не люблять розсольник, тому що в його складі перлова крупа. Я...