Простий рецепт, який ви можете приготувати всього за 10 хвилин на вечерю, для перекусу або в якості страви для пікніка, передають Патріоти України.
Картопля натираємо на грубій терці і віджимаємо від зайвої рідини.
У масу додаємо терту на грубій терці шинку.
Порада: можна взяти будь-яке відварне м’ясо.
У масу додаємо сіль і перець, різні спеції.
Яйця перебиваємо виделкою і виливаємо в масу, перемішуємо до однорідності.
Дрібно ріжемо будь-яку зелень за смаком і додаємо в тісто.
Всипаємо борошно і перемішуємо.
Натираємо сир і змішуємо з основною масою.
Обсмажуємо такі оригінальні деруни на олії з двох боків до золотистості.
Подаємо з різними соусами, прекрасно поєднується з м’ясними закусками і салатами зі свіжих овочів.
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...