Простий рецепт, який ви можете приготувати всього за 10 хвилин на вечерю, для перекусу або в якості страви для пікніка, передають Патріоти України.
Картопля натираємо на грубій терці і віджимаємо від зайвої рідини.
У масу додаємо терту на грубій терці шинку.
Порада: можна взяти будь-яке відварне м’ясо.
У масу додаємо сіль і перець, різні спеції.
Яйця перебиваємо виделкою і виливаємо в масу, перемішуємо до однорідності.
Дрібно ріжемо будь-яку зелень за смаком і додаємо в тісто.
Всипаємо борошно і перемішуємо.
Натираємо сир і змішуємо з основною масою.
Обсмажуємо такі оригінальні деруни на олії з двох боків до золотистості.
Подаємо з різними соусами, прекрасно поєднується з м’ясними закусками і салатами зі свіжих овочів.
Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...
Щороку тисячі господинь роблять консервування помідорів. Вони є однією з найпопулярніших закусок на столі, яка користується попитом. Хто ж не любить вкусити соковитий маринований помідор. А якщо ви не проти смаженої картоплі з м’ясом до цього додати, т...