Смачніше за картоплю фрі. Вечеря буде готова на 10 хвилин

Простий рецепт, який ви можете приготувати всього за 10 хвилин на вечерю, для перекусу або в якості страви для пікніка, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 500 г;
  • шинка, 100 г;
  • яйця, 2 шт;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • сир, 50 г;
  • борошно, 2 ст.л.

Процес приготування

Картопля натираємо на грубій терці і віджимаємо від зайвої рідини.

У масу додаємо терту на грубій терці шинку.

Порада: можна взяти будь-яке відварне м’ясо.

У масу додаємо сіль і перець, різні спеції.

Яйця перебиваємо виделкою і виливаємо в масу, перемішуємо до однорідності.

Дрібно ріжемо будь-яку зелень за смаком і додаємо в тісто.

Всипаємо борошно і перемішуємо.

Натираємо сир і змішуємо з основною масою.

Обсмажуємо такі оригінальні деруни на олії з двох боків до золотистості.

Подаємо з різними соусами, прекрасно поєднується з м’ясними закусками і салатами зі свіжих овочів.

А ви це знали? Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

вівторок, 10 червень 2025, 10:10

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на жаль, навіть із гарного фаршу...

Зупинитися важко, але: Скільки черешні можна їсти на день без негативних наслідків

вівторок, 10 червень 2025, 9:55

Кількість черешні, яку можна безпечно їсти на день, залежить від стану здоров’я, віку, рівня фізичної активності та індивідуальної реакції організму. Але загальні рекомендації виглядають так, передають Патріоти України. Черешню краще їсти між прийомами...