Простий рецепт, який ви можете приготувати всього за 10 хвилин на вечерю, для перекусу або в якості страви для пікніка, передають Патріоти України.
Картопля натираємо на грубій терці і віджимаємо від зайвої рідини.
У масу додаємо терту на грубій терці шинку.
Порада: можна взяти будь-яке відварне м’ясо.
У масу додаємо сіль і перець, різні спеції.
Яйця перебиваємо виделкою і виливаємо в масу, перемішуємо до однорідності.
Дрібно ріжемо будь-яку зелень за смаком і додаємо в тісто.
Всипаємо борошно і перемішуємо.
Натираємо сир і змішуємо з основною масою.
Обсмажуємо такі оригінальні деруни на олії з двох боків до золотистості.
Подаємо з різними соусами, прекрасно поєднується з м’ясними закусками і салатами зі свіжих овочів.
Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість, передають Патріот...
Варіння курячих яєць здається дуже простим завданням, проте багато хто стикається з тим, що вони погано чистяться. Цей неприємний момент пов’язаний з порушенням важливих правил приготування. Через це вони важко піддаються чищенню, передають Патріоти Ук...