Простий рецепт, який ви можете приготувати всього за 10 хвилин на вечерю, для перекусу або в якості страви для пікніка, передають Патріоти України.
Картопля натираємо на грубій терці і віджимаємо від зайвої рідини.
У масу додаємо терту на грубій терці шинку.
Порада: можна взяти будь-яке відварне м’ясо.
У масу додаємо сіль і перець, різні спеції.
Яйця перебиваємо виделкою і виливаємо в масу, перемішуємо до однорідності.
Дрібно ріжемо будь-яку зелень за смаком і додаємо в тісто.
Всипаємо борошно і перемішуємо.
Натираємо сир і змішуємо з основною масою.
Обсмажуємо такі оригінальні деруни на олії з двох боків до золотистості.
Подаємо з різними соусами, прекрасно поєднується з м’ясними закусками і салатами зі свіжих овочів.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...