
Апетитні булочки з ніжним вершковим кремом! Звичайно, рецепт цієї повітряної випічки вигадали французькі кондитери, які здавна відомі як майстри подібних ласощів. Ці булочки обов’язково подарують вам святковий настрій, зазначають Патріоти України.
1. Розвести дріжджі у 250 мл теплого молока. Додати борошно, 100 г цукру, 50 г м’якого масла, сіль і яйце. Вимішати тісто і залишити його на 1,5 години.
2. Змішати 300 мл молока, 120 г цукру, крохмаль, цедру лимона і 2 жовтки. Все добре перемішати, поставити на слабкий вогонь і довести до кипіння. Зняти з вогню і остудити, потім додати решту м’якого масла, ванілін і лимонний сік. Збити крем за допомогою блендера або міксера.
3. Тісто розділити на 15-20 частин, розкачати, покласти ложку готової начинки на відстані 3 см від краю.
Сформувати булочку так, як показано на фото.
4. Покласти булочки на деко, застелене папером для випічки і залишити на 30 хвилин. Потім змастити жовтком і запікати 15 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
5. Готові булочки накрити тонким кухонним рушником, остудити, потім посипати цукровою пудрою. Смачного!
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...