Апетитні булочки з ніжним вершковим кремом! Звичайно, рецепт цієї повітряної випічки вигадали французькі кондитери, які здавна відомі як майстри подібних ласощів. Ці булочки обов’язково подарують вам святковий настрій, зазначають Патріоти України.
1. Розвести дріжджі у 250 мл теплого молока. Додати борошно, 100 г цукру, 50 г м’якого масла, сіль і яйце. Вимішати тісто і залишити його на 1,5 години.
2. Змішати 300 мл молока, 120 г цукру, крохмаль, цедру лимона і 2 жовтки. Все добре перемішати, поставити на слабкий вогонь і довести до кипіння. Зняти з вогню і остудити, потім додати решту м’якого масла, ванілін і лимонний сік. Збити крем за допомогою блендера або міксера.
3. Тісто розділити на 15-20 частин, розкачати, покласти ложку готової начинки на відстані 3 см від краю.
Сформувати булочку так, як показано на фото.
4. Покласти булочки на деко, застелене папером для випічки і залишити на 30 хвилин. Потім змастити жовтком і запікати 15 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
5. Готові булочки накрити тонким кухонним рушником, остудити, потім посипати цукровою пудрою. Смачного!
Спеціально під потреби ЗСУ був обраний автомобіль IVECO VM90, оскільки вкрай важлива висока прохідність такого автомобіля. IVECO VM90 може використовуватися у якості командно-штабного та медичного варіанту, а також як бойова одиниця з можливістю установки
Кожна господиня знає, що жоден вінегрет або оселедець під шубою не обходиться без вареної картоплі. Для таких салатів картопля зазвичай вариться у мундирах, а тому після її приготування настає неприємний момент чищення. Час на кухні пролітає непомітно ...