Шукаєте закуску на щодень, щоб була смачною і швидкою у приготуванні? Ми підготували рецепт хрумких роліні з м'ясом. Тільки уявіть шматочки бекону, яловичо-свинячого фаршу, ароматні трави та спеції – це все в одному роліні. Пальчики оближеш, зазначають Патріоти України.
Рецепт роліні з м'ясною начинкою
Час: 60 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
Приготування:
Обсмажте бекон на сковорідці протягом 2 – 3 хвилин. Додайте дрібно нарізану цибулю, селеру та моркву, пасеруйте 2 хвилини на середньому вогні.
Обсмажте часник до появи аромату (близько 30 секунд).
Охолодіть засмажку протягом 10 хвилин.
Додайте решту інгредієнтів та ретельно перемішайте руками начинку.
Злегка посипте борошном стільницю. Розріжте лист тіста навпіл і покладіть перед собою. Розділіть начинку на 5 частин.
Ложкою викладіть одну частину начинки посередині тіста і притисніть, сформуйте рол. Краї тіста змастіть яйцем, а потім загорніть. Викладіть на деко швом вниз. Сформуйте роліні з м'ясною начинкою.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Перед випіканням змастіть роліні яйцем та відправте в духовку на 30 – 35 хвилин.
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...