Шукаєте закуску на щодень, щоб була смачною і швидкою у приготуванні? Ми підготували рецепт хрумких роліні з м'ясом. Тільки уявіть шматочки бекону, яловичо-свинячого фаршу, ароматні трави та спеції – це все в одному роліні. Пальчики оближеш, зазначають Патріоти України.
Рецепт роліні з м'ясною начинкою
Час: 60 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
Приготування:
Обсмажте бекон на сковорідці протягом 2 – 3 хвилин. Додайте дрібно нарізану цибулю, селеру та моркву, пасеруйте 2 хвилини на середньому вогні.
Обсмажте часник до появи аромату (близько 30 секунд).
Охолодіть засмажку протягом 10 хвилин.
Додайте решту інгредієнтів та ретельно перемішайте руками начинку.
Злегка посипте борошном стільницю. Розріжте лист тіста навпіл і покладіть перед собою. Розділіть начинку на 5 частин.
Ложкою викладіть одну частину начинки посередині тіста і притисніть, сформуйте рол. Краї тіста змастіть яйцем, а потім загорніть. Викладіть на деко швом вниз. Сформуйте роліні з м'ясною начинкою.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Перед випіканням змастіть роліні яйцем та відправте в духовку на 30 – 35 хвилин.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
Плов складається з найпростіших компонентів. Потрібні лише рис, овочі, м’ясо та спеції. Однак перетворити цю сукупність доступних інгредієнтів на класичну страву східної кухні досить складно, передають Патріоти України. Достатньо припуститися однієї по...