"Смачнішого ваш рот ніколи до цього не знав": Відомий кулінар назвав два продукти, які варто додавати в картопляне пюре

Телеведучий, шеф-кухар і переможець "МастерШеф" на каналі СТБ Євген Клопотенко 18 квітня в Instagram опублікував рецепт пюре з додаванням солоних огірків і м'яса криля,повідомляють Патріоти України.

"Ви неправильно готуєте пюре. Треба з пачкою вершкового масла, солоними огірками та м'ясом криля. Смачнішого пюре ваш рот ніколи до того не знав", – анонсував рецепт Клопотенко.

За словами кулінарного експерта, спершу необхідно зварити картоплю з часником. "Потім воду зливаєте і в картоплю фігачите вершкове масло – 200 грамів масла на 1 кг картоплі. А щоб збалансувати масний смак, у гру вступають солоні огірки", – написав шеф-кухар.

Їх Клопотенко рекомендує додавати в пюре, попередньо нарізавши. "Плюс криль. Він стане тим самим елементом, коли: "Сто чортів, я не знаю, чому я їм і не можу зупинитися", – резюмував кулінарний експерт.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...