"Смачнішого ваш рот ніколи до цього не знав": Відомий кулінар назвав два продукти, які варто додавати в картопляне пюре

Телеведучий, шеф-кухар і переможець "МастерШеф" на каналі СТБ Євген Клопотенко 18 квітня в Instagram опублікував рецепт пюре з додаванням солоних огірків і м'яса криля,повідомляють Патріоти України.

"Ви неправильно готуєте пюре. Треба з пачкою вершкового масла, солоними огірками та м'ясом криля. Смачнішого пюре ваш рот ніколи до того не знав", – анонсував рецепт Клопотенко.

За словами кулінарного експерта, спершу необхідно зварити картоплю з часником. "Потім воду зливаєте і в картоплю фігачите вершкове масло – 200 грамів масла на 1 кг картоплі. А щоб збалансувати масний смак, у гру вступають солоні огірки", – написав шеф-кухар.

Їх Клопотенко рекомендує додавати в пюре, попередньо нарізавши. "Плюс криль. Він стане тим самим елементом, коли: "Сто чортів, я не знаю, чому я їм і не можу зупинитися", – резюмував кулінарний експерт.

Смакота! Шеф-кухарі розповіли секрет пельменів, які не розвалюються

субота, 23 листопад 2024, 5:40

Наліпити пельмені — то треба мати натхнення та терпіння. А ще трохи вміння. Тісто для пельменів досить ніжне. При готуванні воно часто розривається. Начинка плаває потім окремо від тіста. Що потрібно зробити, щоб цього уникнути, передають Патріоти Укра...

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...