Смачніший, ніж "Шуба"! Цей копійчаний салат з доступних інгредієнтів варто приготувати

Оселедець з картоплею – ідеальне поєднання. Але якщо вам уже набрид салат "Шуба", варто спробувати щось зовсім нове. Цей копійчаний салат сподобається і членам родини, і гостям, передають Патріоти України.

Цим рецептом на своїй сторінці в Instagram поділився відомий кухар Ектор Хіменес-Браво. Цей салат смачний, бюджетний і доволі швидко готується.

Інгредієнти

картопля відварена
2 шт.
огірок квашений
4 шт.
оселедець
1 шт.
горошок консервований
200 г
цибуля синя
1 шт.
кріп і петрушка
пучок
олія
1 ст. л.
сіль і перець
за смаком

Спосіб приготування:

  1. Картопля відварюється в мундирах, після чого її потрібно почистити та нарізати кубиками.
  2. Нарізати кубиками квашені огірки, синю цибулю й оселедець, додати до картоплі та добре перемішати.
  3. Подрібнити зелень і додати до салату.
  4. Ще раз перемішати, влити олію, посолити й поперчити. Змішати.

Салат можна одразу подавати на стіл та насолоджуватися неймовірним смаком.Оселедець з картоплею – ідеальне поєднання. Але якщо вам уже набрид салат "Шуба", варто спробувати щось зовсім нове. Цей копійчаний салат сподобається і членам родини, і гостям.

Цим рецептом на своїй сторінці в Instagram поділився відомий кухар Ектор Хіменес-Браво. Цей салат смачний, бюджетний і доволі швидко готується.

Інгредієнти

картопля відварена
2 шт.
огірок квашений
4 шт.
оселедець
1 шт.
горошок консервований
200 г
цибуля синя
1 шт.
кріп і петрушка
пучок
олія
1 ст. л.
сіль і перець
за смаком

Спосіб приготування:

  1. Картопля відварюється в мундирах, після чого її потрібно почистити та нарізати кубиками.
  2. Нарізати кубиками квашені огірки, синю цибулю й оселедець, додати до картоплі та добре перемішати.
  3. Подрібнити зелень і додати до салату.
  4. Ще раз перемішати, влити олію, посолити й поперчити. Змішати.

Салат можна одразу подавати на стіл та насолоджуватися неймовірним смаком.

Джерело: ТСН.ua

Є секрет! Як зберігати вершкове масло, щоб залишалося свіжим довго

п’ятниця, 22 листопад 2024, 5:40

Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...