Смачніший, ніж "Шуба"! Цей копійчаний салат з доступних інгредієнтів варто приготувати

Оселедець з картоплею – ідеальне поєднання. Але якщо вам уже набрид салат "Шуба", варто спробувати щось зовсім нове. Цей копійчаний салат сподобається і членам родини, і гостям, передають Патріоти України.

Цим рецептом на своїй сторінці в Instagram поділився відомий кухар Ектор Хіменес-Браво. Цей салат смачний, бюджетний і доволі швидко готується.

Інгредієнти

картопля відварена
2 шт.
огірок квашений
4 шт.
оселедець
1 шт.
горошок консервований
200 г
цибуля синя
1 шт.
кріп і петрушка
пучок
олія
1 ст. л.
сіль і перець
за смаком

Спосіб приготування:

  1. Картопля відварюється в мундирах, після чого її потрібно почистити та нарізати кубиками.
  2. Нарізати кубиками квашені огірки, синю цибулю й оселедець, додати до картоплі та добре перемішати.
  3. Подрібнити зелень і додати до салату.
  4. Ще раз перемішати, влити олію, посолити й поперчити. Змішати.

Салат можна одразу подавати на стіл та насолоджуватися неймовірним смаком.Оселедець з картоплею – ідеальне поєднання. Але якщо вам уже набрид салат "Шуба", варто спробувати щось зовсім нове. Цей копійчаний салат сподобається і членам родини, і гостям.

Цим рецептом на своїй сторінці в Instagram поділився відомий кухар Ектор Хіменес-Браво. Цей салат смачний, бюджетний і доволі швидко готується.

Інгредієнти

картопля відварена
2 шт.
огірок квашений
4 шт.
оселедець
1 шт.
горошок консервований
200 г
цибуля синя
1 шт.
кріп і петрушка
пучок
олія
1 ст. л.
сіль і перець
за смаком

Спосіб приготування:

  1. Картопля відварюється в мундирах, після чого її потрібно почистити та нарізати кубиками.
  2. Нарізати кубиками квашені огірки, синю цибулю й оселедець, додати до картоплі та добре перемішати.
  3. Подрібнити зелень і додати до салату.
  4. Ще раз перемішати, влити олію, посолити й поперчити. Змішати.

Салат можна одразу подавати на стіл та насолоджуватися неймовірним смаком.

Джерело: ТСН.ua

Соя - продукт, якого бояться дарма: Чому її варто додати до раціону

четвер, 17 липень 2025, 19:05

Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...

Як зробити зелений чай ще кориснішим - прості секрети

четвер, 17 липень 2025, 18:07

Зелений чай очолює список продуктів, які варто регулярно вживати, особливо якщо ми хочемо зберегти здоров’я на довгі роки. Його корисні властивості важко переоцінити. Однак виявляється, що за допомогою простого прийому можна посилити його дію, передают...