Смачнющий "човник" з м'ясом та овочами: Рецепт турецької піци - піде

Ну хто ж з нас не любить піцу! А ви куштували коли-небудь її турецький варіант – піде, приміром із м'ясним фаршем та овочами? Ось докладний рецепт, за яким ви легко приготуєте цю смакоту власноруч удома, радять Патріоти України.

Рецепт турецької піци – піде

  • Час: 2 години
  • Порції: 8

Інгредієнти:


Приготування:

  • Змішайте в глибокій мисці борошно, дріжджі, по 5 грамів солі та цукру, 25 мілілітрів олії та теплу воду. Замісіть однорідне тісто та перекладіть його в змазану олією миску. Відправте тісто на 40 – 60 хвилин відпочити в тепле місце.
  • На розігрітій сковорідці обсмажте дрібно нарізану цибулю, посипте її зірою. Додайте до цибулі дрібно нарізаний болгарський перець, гострий перець чилі та часник. Обсмажуйте їх протягом 2 хвилин.
  • Додайте до засмажки фарш і смажте ще 5 – 10 хвилин. Додайте до фаршу томатну пасту, чорний мелений перець, сухий чилі, цукор та сіль. Продовжуйте обсмажувати начинку ще 2 – 3 хвилини.
  • Зніміть начинку з плити та додайте дрібно нарізану зелень половини петрушки, перемішайте.
  • Готове тісто розділіть на декілька рівних частин. Кожен з них розкачайте в тонкий шар та перекладіть на деко з пергаментом. Викладіть на тісто восьму частину начинки відступаючи від країв тіста на 2 – 3 сантиметри.
  • Підігніть краї тіста до середини та сформуйте піде човником.
  • Змастіть краї тіста оливковою олією та відправте піде випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 15 – 20 хвилин.
  • Готові піде наріжте на порційні шматки та посипте нарізаною зеленню. Подавайте на стіл страву гарячою.

Це така смакота! Яблучний пиріг із збитими білками

неділя, 24 листопад 2024, 6:12

Існує безліч рецептів яблучного пирога, але цей, безсумнівно, вам повинен сподобатися. Пиріг вологий, сочний і оригінальний, що робить його особливим на смак, передають Патріоти України. Для тіста. Для начинки. Верх. Яблучний пиріг готовий! Смакуйте із...

Ефект приємно здивує! З чим їсти гречку для максимальної користі та смаку

субота, 23 листопад 2024, 18:13

Гречка неймовірно корисна, а крім цього смачна, якщо знати, як її готувати. Гречка запобігає утворенню жовчного каміння, знижує кров’яний тиск, зменшує ризики серцевих захворювань, а також раку грудей. Склад цієї крупи багатий міддю, магнієм, клітковин...