Смачно і дуже красиво! Оселедцевий торт на вафельних коржах - не залишить вас байдужими

Закусочний оселедцевий торт - справжня знахідка для будь-якої господині. Торт виходить не тільки смачним і соковитим, але і красивим на зрізі, зазначають Патріоти України.

Кожен шматочок торта буквально тане в роті — настільки він ніжний. За бажанням оселедець можна замінити будь-якою іншою рибою, печінковим паштетом або м'ясним фаршем.

Інгредієнти:

  • 6 вафельних коржів (120 гр)
  • 1 оселедець
  • 300 гр печериць
  • 2 цибулини
  • 350 гр моркви
  • 100 гр твердого сиру
  • 2 ст. ложки соняшникової олії
  • майонез — за бажанням

Приготування:

1. Подрібніть в блендері 1 цибулину і філе оселедця без кісточок.

2. Другу цибулину наріжте на невеликі кубики і обсмажте на соняшниковій олії. Додайте гриби і готуйте протягом 7-8 хвилин, потім подрібніть грибну масу в блендері.

3. Відваріть моркву і натріть на дрібній тертці.

4. Змастіть перший корж оселедцевою масою.

5. Накрийте зверху другим коржем і змастіть грибною начинкою.

6. Третій корж необхідно змастити морквяною масою, четвертий — оселедцевою.

7. П'ятий корж змастіть грибною начинкою, а шостий (останній) — морквяною.

8. За бажанням кожен корж можна також змастити невеликою кількістю майонезу.

9. Посипте готовий закусочний торт тертим сиром.

А ви це знали? Чому в котлети не можна додавати жовток

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:08

Жовток у котлетах вважається обов’язковим, переконані деякі господині. Без жовтка нібито фарш розвалиться на сковорідці і котлети не триматимуть форму. Насправді жовтка у фарші для котлет взагалі не повинно бути, передають Патріоти України. Розповідаєм...

Про це мало хто знає! Навіщо під час приготування яєчні досвідчені кухарі додають воду

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:07

Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України. На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути. Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи ...