Смачно і дуже красиво! Оселедцевий торт на вафельних коржах - не залишить вас байдужими

Закусочний оселедцевий торт - справжня знахідка для будь-якої господині. Торт виходить не тільки смачним і соковитим, але і красивим на зрізі, зазначають Патріоти України.

Кожен шматочок торта буквально тане в роті — настільки він ніжний. За бажанням оселедець можна замінити будь-якою іншою рибою, печінковим паштетом або м'ясним фаршем.

Інгредієнти:

  • 6 вафельних коржів (120 гр)
  • 1 оселедець
  • 300 гр печериць
  • 2 цибулини
  • 350 гр моркви
  • 100 гр твердого сиру
  • 2 ст. ложки соняшникової олії
  • майонез — за бажанням

Приготування:

1. Подрібніть в блендері 1 цибулину і філе оселедця без кісточок.

2. Другу цибулину наріжте на невеликі кубики і обсмажте на соняшниковій олії. Додайте гриби і готуйте протягом 7-8 хвилин, потім подрібніть грибну масу в блендері.

3. Відваріть моркву і натріть на дрібній тертці.

4. Змастіть перший корж оселедцевою масою.

5. Накрийте зверху другим коржем і змастіть грибною начинкою.

6. Третій корж необхідно змастити морквяною масою, четвертий — оселедцевою.

7. П'ятий корж змастіть грибною начинкою, а шостий (останній) — морквяною.

8. За бажанням кожен корж можна також змастити невеликою кількістю майонезу.

9. Посипте готовий закусочний торт тертим сиром.

Є секрет! Як різати сир фета, щоб шматочки не розпадалися

субота, 18 січень 2025, 12:12

Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...

Не робіть помилок! Названо продукт, який категорично не можна готувати у фритюрниці

субота, 18 січень 2025, 11:48

Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...