Смачно і дуже красиво! Оселедцевий торт на вафельних коржах - не залишить вас байдужими

Закусочний оселедцевий торт - справжня знахідка для будь-якої господині. Торт виходить не тільки смачним і соковитим, але і красивим на зрізі, зазначають Патріоти України.

Кожен шматочок торта буквально тане в роті — настільки він ніжний. За бажанням оселедець можна замінити будь-якою іншою рибою, печінковим паштетом або м'ясним фаршем.

Інгредієнти:

  • 6 вафельних коржів (120 гр)
  • 1 оселедець
  • 300 гр печериць
  • 2 цибулини
  • 350 гр моркви
  • 100 гр твердого сиру
  • 2 ст. ложки соняшникової олії
  • майонез — за бажанням

Приготування:

1. Подрібніть в блендері 1 цибулину і філе оселедця без кісточок.

2. Другу цибулину наріжте на невеликі кубики і обсмажте на соняшниковій олії. Додайте гриби і готуйте протягом 7-8 хвилин, потім подрібніть грибну масу в блендері.

3. Відваріть моркву і натріть на дрібній тертці.

4. Змастіть перший корж оселедцевою масою.

5. Накрийте зверху другим коржем і змастіть грибною начинкою.

6. Третій корж необхідно змастити морквяною масою, четвертий — оселедцевою.

7. П'ятий корж змастіть грибною начинкою, а шостий (останній) — морквяною.

8. За бажанням кожен корж можна також змастити невеликою кількістю майонезу.

9. Посипте готовий закусочний торт тертим сиром.

Все просто! Як позбутися запаху цибулі та риби з посуду та рук

четвер, 24 квітень 2025, 10:08

Цибуля та риба – продукти, які ми часто використовуємо, але їхній запах до душі далеко не всім. Цибуля – складова більшості страв, які ми готуємо. А рибні страви також присутні в нашому меню кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. Є кілька...

Є секрет! Що додати в каструлю, щоб помітно прискорити варіння картоплі

четвер, 24 квітень 2025, 9:14

Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою, передають Патріоти України. Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності. Зазвичай варіння...