
Закусочний оселедцевий торт - справжня знахідка для будь-якої господині. Торт виходить не тільки смачним і соковитим, але і красивим на зрізі, зазначають Патріоти України.
Кожен шматочок торта буквально тане в роті — настільки він ніжний. За бажанням оселедець можна замінити будь-якою іншою рибою, печінковим паштетом або м'ясним фаршем.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Подрібніть в блендері 1 цибулину і філе оселедця без кісточок.
2. Другу цибулину наріжте на невеликі кубики і обсмажте на соняшниковій олії. Додайте гриби і готуйте протягом 7-8 хвилин, потім подрібніть грибну масу в блендері.
3. Відваріть моркву і натріть на дрібній тертці.
4. Змастіть перший корж оселедцевою масою.
5. Накрийте зверху другим коржем і змастіть грибною начинкою.
6. Третій корж необхідно змастити морквяною масою, четвертий — оселедцевою.
7. П'ятий корж змастіть грибною начинкою, а шостий (останній) — морквяною.
8. За бажанням кожен корж можна також змастити невеликою кількістю майонезу.
9. Посипте готовий закусочний торт тертим сиром.
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.
Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...