Закусочний оселедцевий торт - справжня знахідка для будь-якої господині. Торт виходить не тільки смачним і соковитим, але і красивим на зрізі, зазначають Патріоти України.
Кожен шматочок торта буквально тане в роті — настільки він ніжний. За бажанням оселедець можна замінити будь-якою іншою рибою, печінковим паштетом або м'ясним фаршем.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Подрібніть в блендері 1 цибулину і філе оселедця без кісточок.
2. Другу цибулину наріжте на невеликі кубики і обсмажте на соняшниковій олії. Додайте гриби і готуйте протягом 7-8 хвилин, потім подрібніть грибну масу в блендері.
3. Відваріть моркву і натріть на дрібній тертці.
4. Змастіть перший корж оселедцевою масою.
5. Накрийте зверху другим коржем і змастіть грибною начинкою.
6. Третій корж необхідно змастити морквяною масою, четвертий — оселедцевою.
7. П'ятий корж змастіть грибною начинкою, а шостий (останній) — морквяною.
8. За бажанням кожен корж можна також змастити невеликою кількістю майонезу.
9. Посипте готовий закусочний торт тертим сиром.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...